INCREDIBIL! Adriana Bahmuțeanu a sărit de la cinci metri la Splash! Vedete la apă. Și-a învins cea mai mare frică: ”Ai avut curaj”

Adriana Bahmuțeanu a hotărât că e timpul să-și învingă frica de apă, dar și de înălțime, iar vedeta a acceptat provocarea Splash!

Vedete la apă și a sărit de la cinci metri. Deși săritura nu a fost tocmai cea mai spectaculoasă, jurnalista a primit reacții pozitive din partea juraților care au felicitat-o pentru curaj.

Adriana Bahmuțeanu e una dintre concurente ediției a șasea de la Splash! Vedete la apă care a acceptat această provocare și

s-a urcat pe platformă. Deși mulți credeau că va da înapoi și nu va ajunge să sară, Adriana Bahmuțeanu a făcut senzație.

Adriana Bahmuțeanu, săritură de la cinci metri la Splash! Vedete la apă

Adriana Bahmuțeanu, săritură de la cinci metri la Splash! Vedete la apă

Jurnalista nu a sărit de la cel mai mic nivel, ci și-a făcut curaj și a mers la platforma de la cinci metri înălțime, după care a sărit imediat în apă.

Deși săritura nu a fost nici pe departe printre cele mai bune, jurații au ținut să o felicitate pentru curajul de a face acest pas.

”Ai avut curaj”, i-a spus atât Iulia Albu, cât și Jean de la Craiova jurnalistei, după saltatul de la cinci metri.

Adriana Bahmuțeanu spune că e foarte mândră de ea și de ceea ce a reușit să facă și e conștientă că nu a avut o săritură bună, dar e bucuroasă

că și-a învins această frică și că a putut să sară de pe platforma de cinci metri, fără a mai da înapoi.

Adriana Bahmuțeanu, felicitată de colegul său de clasă
V-ați gândit vreodată ce legătură există între Adriana Bahmuțeanu și Jean de la Craiova? Ei bine, chiar există o legătură, asta pentru că cei doi

au mărturisit la Splash! Vedete la apă că au fost colegi de școală, dar și de clasă în școala generală și că Jean de la Craiova îi aducea vedetei colivă de la biserică, fiind desertul ei preferat.

Cei doi s-au îmbrățișat în platoul emisiunii, iar Jean de la Craiova chiar s-a bucurat să vadă că Adriana Bahmuțeanu a reușit să sară de la platforma de cinci metri. scrie spynews

➦ CITEȘTE ȘI... ➤