Informaţia serii despre Traian Băsescu! S-a aflat acum. Va fi scandalul anului în România

Detalii de ultim moment despre fostul preşedinte al României. Totul are legătură cu mutarea acestuia din vila din Primăverii.

Suntem la un pas de un scandal fără precedent!

Este bomba zilei pentru Traian Băsescu! Fostul preşedinte al României este la un pas să fie evacuat forţat din vila de protocol din Primăverii.

Traian Băsescu va fi evacuat cu forţa din vila RA-APPS din Primăverii?!
Traian Băsescu a avut 60 de zile la dispoziţie să părăsească respectiva locuinţă, însă termenul a expirat deja săptămâna trecută.

Pentru că nu a plecat, fostul preşedinte a primit un nou ordin de evacuare, astfel că riscă, în acest moment, să fie executat silit.

Mai exact, am putea avea parte de un scandal monstru, în care Traian Băsescu este evacuat cu forţa din vila de protocol.

Chiar fostul lider de la Cotroceni a recunoscut personal că astfel de imagini ar fi posibile.

Motivul pentru care fostul preşedinte nu s-a mutat încă în apartamentul pe care şi l-a cumpărat
Reamintim că în urmă cu o săptămână, pe 25 mai, Traian Băsescu le explica jurnaliştilor de ce nu a părăsit încă vila din Primăverii.

„Când o să fie locuibil apartamentul pe care l-am cumpărat (se va muta – n.red.). N-am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, pentru apă, pentru gaze.

În al doilea rând, am comandat mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun şi cărţile undeva. (…) Nu ştiu când va fi gata, eu sper să fie o plecare civilizată.

Chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce n-am mai avut putere politică la interior. Cât timp s-au înfruntat cu mine, n-au fost în stare de nimic.

După ce n-am mai fost activ în politică, şi-au arătat ‘vitejia’… Bravi bărbaţi ai ţării mele!”, a spus atunci Traian Băsescu.

„Este strâns aproape tot”, a mai răspuns fostul preşedinte, întrebat de jurnalişti dacă şi-a strâns toate lucrurile din vila RA-APPS.

„Am primit ieri (marţi, 24 mai – n.red.) notificarea de la RA-APPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de treaba asta. Nu (au dat un termen – n.red.)”, a mai precizat Traian Băsescu.

Traian Băsescu, proces cu SPP pentru anularea deciziei prin care i-a fost retras dispozitivul de protecţie şi pază
Pe de altă parte, tot săptămâna trecută, Traian Băsescu a deschis un al doilea proces împotriva Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), la Curtea de Apel Bucureşti.

Fostul preşedinte cere anularea deciziei prin care i-a fost retras dispozitivul de protecţie şi pază cuvenit foştilor şefi de stat.

În urma deciziei definitive a ÎCCJ privind verdictul de colaborare al fostului preşedinte cu Securitatea, Băsescu a pierdut privilegiile care îi erau acordate conform legii, precum pensia special

➦ CITEȘTE ȘI... ➤