Îngerul păzitor nu intervine dacă nu îi ceri ajutorul. Mihai Voropchievici îți spune cum să îl chemi

Fiecare dintre noi avem un înger păzitor pe care se spune că l-am primit încă de la naștere. Puțini sunt cei care știu că acest înger păzitor, menit să ne ocrotească de toate relele, nu intervine decât atunci când i se cere ajutorul. Despre prezența îngerului păzitor în viața noastră și despre cum îl putem chema în momentele de cumpănă, a vorbit specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici.

Cum îl chemăm pe îngerul păzitor să ne ajute
În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici a spus cum trebuie să ne adresăm îngerului păzitor ca să ne ajute când avem o problemă.

Cererea se face în felul următor: Îngerul meu păzitor, te chem grabnic să-mi dai ajutor!

Voropchievici a spus un lucru foarte important, de care trebuie să ținem cont cu toții: dacă nu îl chemi, îngerul păzitor nu va veni. El nu intervine dacă nu este solicitat, astfel încât, atunci când ai probleme, cheamă-l în gând, sau cu voce tare și el se va implica pentru a te ajuta.

Te rog să mă ajuţi imediat, am nevoie de ajutorul tău, am nevoie de sfatul tău, dă-mi un semn ca să înţeleg ce trebuie să fac, deschide-mi mintea, călăuzeşte-mi paşii. Toate aceste formule sunt bune pentru fiecare în parte. Scurt şi la obiect. Dar cel mai important e să îl chemaţi, a spus Mihai Voropchievici.

Tot el a spus că îngerul păzitor ia mai multe înfățișări. Atunci când avem o problemă și are cineva care ne ajută, poate fi o persoană la care nu ne-am fi așteptat, sau chiar un străin, acolo este de fapt îngerul păzitor care intervine pentru că l-am chemat.

Ce se întâmplă când cerem ajutor de la îngerul păzitor și nu îl primim
În cazul în care solicităm ajutor din partea îngerului păzitor, și nu primim acel ajutor, ar trebui să ne punem un semn de întrebare. Probabil ceva am greșit și trebuie să conștientizăm asta ca pe un semnal de alarmă.

Îngerul păzitor stă pe umărul nostru drept, dar mai este și un înger ispititor, care nu face altceva decât să ne pună bețe în roate și să ne îndemne la rău. Dacă avem o relație bună cu îngerul păzitor, el va avea grijă să-l îndepărteze pe cel rău de lângă noi și să nu-i permite să ne bage în probleme.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤