Ingredientul pe care trebuie să-l adaugi în oala cu sarmale pentru a ieși fragede și gustoase. Trucul banal pe care trebuie să il știi… Citeste continuarea pe https://editorial.ro/ingredientul-pe-care-trebuie-sa-l-adaugi-in-oala-cu-sarmale-pentru-a-iesi-fragede-si-gustoase-trucul-banal-pe-care-trebuie-sa-il-stii

Azi îți vom spune secretul pentru ca sarmalele pregatite de tine să iasă super gustoase și fragede. Dacă vei folosi acest truc, cu siguranță inviații la masa de sărbători vor fi impresionati de preparatul tău incredibil de delicios.

Deci, după ce așezi sarmalele în formă circulară în oala, pune deasupra lor un strat de varză tocată. Poți pune și nervurile, atât timp cât le tai în bucati micute. Dupa asta, toarna marinada preparata peste sarmale . Înainte de a pune oala cu sarmale la cuptor, acoperim oala cu o farfurie.

In felul acesta toate sarmalutele vor fi acoperite de marinada și vor fierbe foarte bine. Iată rețeta completă.

Ingredeiente:

500 grame de pulpă porc
500 grame de pulpă sau piept vită cu grăsime
200 grame de kaizer, slanină afumată

2-3 cepe mari;
100 – 150 grame de orez cu bob rotund;
1 morcov mic;
1 lingură țelină rădăcină rasă;
2 linguri mălai;

condimente: sare, piper, dafin, coriandru, cimbru, boia de ardei dulce, iute, ardei iute, chimen măcinat;
mărar și pătru… Citeste continuarea pe <a href=”https://editorial.ro/ingredientul-pe-care-trebuie-sa-l-adaugi-in-oala-cu-sarmale-pentru-a-iesi-fragede-si-gustoase-trucul-banal-pe-care-trebuie-sa-il-stii”>https://editorial.ro/ingredientul-pe-care-trebuie-sa-l-adaugi-in-oala-cu-sarmale-pentru-a-iesi-fragede-si-gustoase-trucul-banal-pe-care-trebuie-sa-il-stii</a>

➦ CITEȘTE ȘI... ➤