Ioniță de la Clejani, cercetat pentru infracțiunea de amenințare. A fost reclamat chiar de jurnalistul jefuit de Fulgy

Cunoscutul lăutar Ioniță de la Clejani este cercetat de polițiștii Secției 12, după ce un jurnalist, angajat al unui post de televiziune, a depus pe numele acestuia o plângere pentru infracțiunea de amenințare.

Incidentul ar fi avut loc sâmbătă, în fața casei în care locuiește artistul, unde jurnalistul realiza un material de presă în legătură cu derapajele de comportament ale fiului acestuia, cunoscut sub numele de Fulgy de la Clejani.

De altfel, sâmbătă, Fulgy l-a bătut și tâlhărit pe jurnalist. Ulterior, tatăl său ar fi proferat amenințări către presă, care i-au adus și lui un dosar penal.

După cei doi copii ai săi, Fulgy și Margherita, a venit și rândul lui Ioniță Manole să dea cu subsemnatul la Poliție. Acesta este cercetat de polițiștii Secției 12, după ce jurnalistul Kevin Sava, angajat al televiziunii RTV, a depus pe numele lui o plângere pentru amenințare.

Inițial, jurnalistul a fost atacat de Dan Constantin Fulgeraș Manole, zis Fulgy, care i-a smuls telefonul din mână după care l-a lovit cu pumnul în față. Victima a chemat imediat Poliția, însă până ca echipajul să ajungă la fața locului, Ioniță Manole a recuperat aparatul de la fiul său și l-a restituit jurnalistului agresat.

Ulterior, Ioniță Manole i-ar fi amenințat cu moartea și cu diverse acte de violență pe jurnaliștii prezenți în fața casei sale, motiv pentru care, conform unor surse judiciare, Kevin Sava a depus, pe numele acestuia, o plângere penală pentru amenințare. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, Sava a depus două reclamații separat, una pe numele lui Fulgy și una pe numele lui Ioniță Manole.

Fulgy, păzit să nu evadeze din arestul la domiciliu
Între timp, Fulgy a fost ridicat și prezentat instanței Judecătoriei Sectorului 3, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie, însă magistrații au decis că inculpatul poate fi cercetat și în arest la domiciliu. În cazul în care acesta va părăsi locuința, potrivit legii, va fi acuzat și de infracțiunea de evadare, pedepsită cu până la 5 ani de detenție, iar măsura arestului la domiciliu va fi revocată și transformată în arest preventiv.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤