Ionuț Dolănescu, mesaj pentru fosta soție, deși nu au mai vorbit de 13 ani

Înainte de a face pasul către altar cu Doinița, Ionuț Dolănescu a traversat deja o căsnicie care a durat un deceniu alături de Mariana, o femeie cu zece ani mai în vârstă decât el. Această poveste de dragoste a fost umbrită de zvonuri despre infidelitatea cântărețului de muzică populară, alimentând speculații și curiozități pe rețelele sociale și în mediul online.

Puțini sunt cei care știu că Dolănescu a mai fost căsătorit și că relația lor s-a sfârșit cu divorțul și cu un deceniu de tăcere între cei doi foști soți. Totuși, în mod surprinzător, într-o apariție televizată recentă, artistul și-a adresat un mesaj public fostei sale soții, stârnind o reacție neașteptată în rândul fanilor și al curioșilor.

Căsnicia sa anterioară a fost plină de controverse și dificultăți, fiindcă Mariana avea deja o fiică dintr-o relație anterioară, iar familia lui Ionuț nu a fost deloc încântată de această uniune. Cu toate acestea, cei doi au continuat să trăiască împreună timp de zece ani, până când inima interpretului s-a îndrăgostit iremediabil de Doinița, actuala sa soție, cu care a fondat o nouă familie, având împreună trei copii.

De la despărțirea lor și până recent, nu s-au mai purtat vorbe între Ionuț și Mariana. Cu toate acestea, într-o apariție televizată, Dolănescu a transmis un mesaj către fosta sa parteneră, exprimându-și urările de bine și respectul pentru ea și pentru fiica lor.

„Îi transmit cele mai calde urări de bine și îi doresc tot binele din lume pentru fetița noastră. Maria a fost mereu o femeie puternică, iar experiența noastră a fost una frumoasă. Am avut privilegiul de a o crește pe Anita și de a-i fi alături. Este o doamnă cu o prezență distinsă și o vârstă care îi stă bine. Cu siguranță, voi găsi momentul potrivit să o sun, chiar dacă știu că se află în America”, a mărturisit artistul în exclusivitate pentru Antena Stars.

În plus față de aspectele legate de viața sa personală, Dolănescu a fost recent în atenția publicului și din cauza faptului că el și soția sa au contractat virusul COVID-19, fiind nevoiți să rămână în izolare la domiciliu timp de trei săptămâni. Cu toate acestea, au reușit să treacă peste această încercare fără complicații majore, iar artistul a împărtășit experiența sa și îndemnul la precauție în fața acestei boli, subliniind importanța protecției personale și a respectării măsurilor de siguranță.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤