Irinel Columbeanu a luat masa la restaurant cu fosta iubită. Cine a plătit consumația

Era când Irinel Columbeanu se bucura de opulență și risipea sume considerabile alături de prieteni și partenerii sale romantici a devenit istorie. Este momentul să vadă cine rămâne alături de el și cine îl uită. Fostul magnat de la Izvorani și-a pierdut întreaga avere, dar speranța nu l-a părăsit, chiar dacă acum locuiește într-o instituție pentru vârstnici în apropierea Bucureștiului. Recent, Oana Cojocaru, o figură din trecutul său, l-a scos din această instituție.

Irinel Columbeanu a savurat o masă la un restaurant alături de fosta sa iubită
Mulți dintre cei pe care îi considera cândva prieteni l-au uitat, dar Oana Cojocaru, fostul său suflet pereche, i-a demonstrat că în ciuda pierderii totale a averii și a vieții într-un azil, nu l-a uitat și este mereu acolo pentru el. Recent, fostul magnat de la Izvorani a fost surprins de vizita femeii mai tinere cu 40 de ani decât el.

Oana Cojocaru s-a dus la locuința pentru vârstnici unde locuiește Columbeanu și i-a organizat o surpriză la care nici nu îndrăznea să viseze. Cei doi au luat masa la un restaurant de lângă un lac, petrecând câteva ore împreună. Au râs și au evocat amintiri din timpul relației lor, în timp ce savurau delicatese din meniul local. Mai mult, nota de plată nu a fost suportată nici de Oana.

„Mă bucur că Oana mi-a făcut o vizită acum câteva zile. A venit să mă vadă la instituția pentru vârstnici unde locuiesc, a venit cu mașina ei și apoi am mers împreună la un restaurant de pe malul unui lac. Am stat de vorbă cam o oră. A fost minunat, am reînviat amintiri din trecut. Am avut parte de o masă bogată, cu paste, rață, de toate. Nu am plătit nota, a fost oferită de local”, a spus Irinel Columbeanu.

Fostul magnat nu are planuri de căsătorie
Irinel Columbeanu a dezvăluit că Oana este persoana cu care discută cel mai des la telefon, aproape în fiecare zi. Conversațiile lor sunt adesea despre momentele pe care le-au trăit împreună. Oana Cojocaru îl vizitează de fiecare dată când poate și când simte nevoia. De asemenea, fostul om de afaceri a negat că ar dori să se recăsătorească cu fosta sa iubită.

„Nu îmi doresc să mă recăsătoresc. Nu vorbesc zilnic cu Oana, dar aproape zilnic. Conversațiile noastre sunt adesea despre amintiri din trecut, despre timpul petrecut împreună. În rest, nimic deosebit”, a adăugat Irinel Columbeanu.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤