Irinel Columbeanu, primul Paște la azil! Ce îi lipsește fostului milionar: ”Și-ar fi dorit să…”

Irinel Columbeanu (66 de ani) se pregătește pentru primul său Paște petrecut la azilul unde locuiește în prezent. Chiar dacă patronul azilului a organizat o masă festivă cu bunătăți tradiționale pentru persoanele în vârstă de acolo, fostului milionar îi lipsește ceva esențial, o dorință pe care nu o poate îndeplini acum.

La finalul anului trecut, Irinel Columbeanu s-a mutat într-un azil din Ghermănești, după o perioadă dificilă în care a fost afectat de probleme serioase de sănătate, având în vedere și un AVC suferit acum 13 ani. În luna martie a acestui an, a fost nevoit să meargă la spital și a primit mai multe interdicții de la medici, fiind sub supravegherea personalului specializat de la căminul de bătrâni.

Pentru sărbătoarea de Paște, Irinel Columbeanu va fi așteptat la masa pregătită special, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel și cozonac, în cantități reduse, având în vedere restricțiile alimentare impuse de starea sa de sănătate. Cu toate acestea, irinel se confruntă cu o dorință nerealizabilă în acest moment, și anume aceea de a-și vedea fiica de Paște, deoarece medicii i-au interzis să zboare cu avionul.

Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu este considerată bună acum, deși este sub tratament și trebuie să respecte interdicțiile medicale. Chiar dacă pare obosit la aparițiile televizate, el este bine și, deși nu părăsește des azilul, participă la diverse emisiuni TV. Irinel se bucură de compania și îngrijirile din azil, dar și-a exprimat dorința de a-și revedea fiica în luna iunie. Emoțiile sunt mari pentru întâlnirea cu Irina, după o perioadă îndelungată de separare.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤