Italia. Denisa va pleca pe ultimul său drum, în România.

“Denisa a plecat în această dimineață pe ultima ei călătorie în țara sa de origine. Se va întoarce în România,

de unde ajunsese la începutul lunii ianuarie pentru

a-și îndeplini visul de a fi în cele din urmă cu ambii părinți, cu tatăl ei Viorel Halip și cu mama ei Tincuta”, scrie iltirreno.gelocal.it.

Timp de mai mulţi ani, Viorel a fost singur în Italia, dar când s-a stabilit și a reușit să închirieze casa în mediul rural din orașul Capalbio,

a decis să-și aducă și soția și copilul alături de el.

Un vis care s-a spulberat acum două săptămâni când fetița, care se juca în grădina casei sale, a căzut de pe bicicletă, ajungând în piscină.

Ieri procurorul adjunct Giovanni De Marco a semnat autorizația și corpul copilului a fost returnat părinților pentru a putea pleca în România.

În urmă cu două zile, a avut loc o autopsie în morga spitalului Misericordia din Grosseto. Legistul Giulia Nucci va depune raportul

la procuror în termen de 90 de zile: la examinare a participat și dr. Roberto Martini, consultant al proprietarului casei în care s-a petrecut tragedia.

Femeia este cercetată împreună cu mama copilului: apărată respectiv de avocații Carlo Valle și Sergio Frediani, împotriva celor

două femei a fost deschis un dosar pentru omor, fapt care a permis copilului să fie supus autopsiei, scrie aceeaşi sursă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤