Iubita Secretă A Lui Petrică Mâțu Stoian Nu S-A Măritat Cu Artistul Deși Se Iubeau Mult. Care A Fost Motivul

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu a apucat să se mărite cu artistul deși cei doi se iubeau foarte mult. Trecerea în neființă a cântărețului a lăsat un gol imens în sufletul celor apropiați dar și în cel al colegilor de breaslă. În ceea ce privește viața personală, Mâțu Stoian a fost extrem de discret și a încercat ca tot timpul să iasă în evidență doar prin munca sa.

Artistul a fost căsătorit cu Carmen Mihaela 16 ani, însă în 2012 drumurile lor au s-au separat.

Ce spunea Petrică Mâțu Stoian despre fostul mariaj
După divorțul de Carmen, cântărețul a fost singurul care a făcut declarații.

„A fost un episod mai dificil din viața mea despre care nu vreau să vorbesc că nu interesează pe nimeni.

M-am dedicat foarte mult carierei artistice și, pe lângă asta, cum scrie în Cartea Sfântă: sunt oameni care sunt lăsați de Dumnezeu să fie așa!”, a declarat artistul, într-un interviu mai vechi.

Petrică Mâțu Stoian dezvăluia extrem de rar detalii despre viaţa sa privată. Însă, la un moment dat acesta a povestit în cadrul unui interviu faptul că după mariajul cu fosta soţie nu se mai gândea să facă vreodată acest pas.

De ce nu s-a căsătorit Petrică Mâțu Stoian cu iubita secretă
Cântărețul de muzică populară avea o relație, însă nu își dorea să facă pasul cel mare. Lucrurile între cei doi mergeau extrem de bine și fară un act oficial. Identitatea fostei iubite nu a fost cunoscută şi asta pentru că artistul nu a făcut public acest lucru niciodată.

Când a fost întrebat de urmaşi, Petrică Mâțu Stoian a mărturisit că nu şi-a dorit.

„La recasatorie? Când? Draga mea, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții dar acel timp a trecut. Îmi este foarte bine așa, am o relație, sunt foarte bine și mi-aș dori să rămână așa. Să-ți spun o glumă, la o vârstă, ce ar însemnă să te recăsătorești și să vină și ea cu niște figuri, tu cu tabieturile tale și să nu vă potriviți deloc?,

Să încep iar educația, spală-te pe dinți, vezi că nu e bine, mergi la frizer că ți-a crescut părul… Nu! Lucrurile sunt trecute, toate se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor… Ce să fac, să iau pe cineva ca să nu-mi fie urât?”, a mai dezvăluit regretatul interpret de muzică populară.

Gigi Becali a mărturisit că știe motivele reale ale morții lui Petrică Mâțu Stoian
Gigi Becali a precizat, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, că are informaţii potrivit cărora decesul interpretului mehedinţean nu s-a produs din cauza tratamentului cu oxigen hiperbaric.

„Mîţu Stoian nu a murit de hiperbară, ci de altceva. Nu pot spune mai multe, gata. Nu a murit din cauză că a intrat în camera hiperbară. Nu pot să vă zic mai multe, puteau să vă zică oamenii care mi-au spus şi mie. Dar nu are nicio legătură cu clinica. Nu are rost să discutăm. El nu a murit din cauză la hiperbară. Şi eu în clinica mea am cameră hiperbară”, a precizat Becali.

Întrebat de moderator dacă va oferi informaţii anchetatorilor în cazul în care va fi căutat de aceştia, Becali a răspuns că nu le va furniza informaţii.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤