Iubita Vivi, sfâşiată de durere lângă groapă. Foto:

Cornel Galeş a fost înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Slujba s-a terminat în urmă cu doar câteva momente, iar acum, Cornel Galeş îşi poate dormi somnul de veci alături de femeia care i-a fost soţie.

Cornel Galeş şi-a pierdut viaţa acum aproape două săptămâni, într-un cumplit accident de circulaţie petrecut lângă Valencia, în Spania, el fiind adus în țară, la eforturile Vivianei, fosta lui iubită, abia acum două zile.

La ora 13:00 cortegiul funerar a ajuns la cimitir, iar slujba a fost una emoționantă. ”Un om moare doar când îl uităm noi, cât îl avem în suflet este aici, între noi”, așa și-a încheiat duhovnicul slujba, în timp ce lacrimile curgeau pe obrajii Vivianei, fosta iubită a lui Cornel Galeș.

Pe crucea de marmură, lângă numele Ilenei Ciuculete este și cel al lui Cornel Galeș, bărbatul fiind înmormântat lângă cea pe care a iubit-o atât de mult și căreia îi spunea ”Zânica”. Lângă numele bărbatului nu a fost încă trecută și data decesului.

Deși are culoarea unui sicriu obișnuit, coșciugul este din zinc și are peste 200 kg. Așa că a trebuit să fie cărat de 10 oameni.

Deși nimeni nu se aștepta ca rudele Ilenei Ciuculete să vină la înmormântare, având în vedere scandalul de după moartea căntăreței, Mugurel Sfetcu, băiatul cel mare al Ilenei Ciuculete, și fratele artistei, Aurel Ciuculete, au venit să-și ia rămas bun de la Cornel Galeș. Cei doi au stat lângă sicriu, au ținut de colivă atunci când s-a cântat ”veșnica pomenire”, semn că au lăsat deoparte toate dușmăniile din ultima perioadă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤