Jador, discriminat din cauza etniei? Cântărețul nu a mai fost lăsat să cânte: ”Urăsc că sunt țigan, urăsc țara în care m-am născut”

Jador a publicat un mesaj extrem de emoționant, asta după ce Filarmonica din Timișoara a decis să nu-l mai lase pe cântăreț să-și susțină concertul pe care îl

avea programat. Artistul a izbucnit pe rețelele de socializare și spune că e discriminat pentru etnia sa. El mărturisește că nu-i vine să creadă că în țara în care s-a născut a ajuns să fie dat la o parte.

Jador trece prin clipe destul de grele, asta după ce avea programat un concert în Timișoara, însă evenimentul a fost anulat la cererea primarului orașului.

Cântărețul susține că din cauza faptului că e de altă etnie, s-a decis anularea evenimentului de la Filarmonica din Timișoara.

Jador susține că a fost discriminat din cauza etniei

Pentru că s-a simțit discriminat, cântărețul nu a mai putut să tacă, iar pe pagina sa de Tik Tok a publicat un clip video în care i-a transmis un mesaj primarului din Timișoara. dar și tuturor celor care fac diferențe în funcție de etnie.

Interpretul susține că îl doare foarte tare când vede ce se întâmplă și nu-i vine să creadă că în țara în care s-a născut și a crescut a ajuns să fie dat la o parte doar din cauza faptului că e de altă etnie.

”Mă doare și ma doare rău !Sunt momente când îmi urăsc etnia, suntem oameni, la fel oare ? Oare eu sunt personajul negativ ? Oare a greșit Dumnezeu crearea țiganilor ?Oare Dumnezeu a greșit? Exista războaie din cauza oamenilor care nu înțeleg ca și

noi suntem oameni și ca nu toți suntem la fel! Și ca am învățat sa îmi depășesc condiția in zadar sunt educat in zadar ? Pentru ca sunt țigan sunt :analfabet, needucat, sunt doar diferențe etice”, a spus Jador pe Tik Tok.

Nu mai vrea să cânte niciodată în Timișoara

Pentru că i s-a părut mult prea exagerat ceea ce s-a întâmplat, Jador a mărturisit că nu va mai vrea niciodată să cânte în Timișoara după ce i s-a

întâmplat la Filarmonica. El i-a transmis primarului orașului că e foarte educat, că a studiat, că are facultate și studii postuniversitare, dar cu toate astea, a ajuns să fie discriminat din cauza etniei.

Cântărețul mai susține că urăște că s-a născut în România și că e țigan pentru că nu e lăsat să-și vadă de meseria sa, să bucure oamenii cu piesele sale și să le împărtășească și lor bucuria pe care o simte când e pe scenă.

”Eu am fost la școală, domnule primar, nu știu dacă dumneavoastră folosiți unele dintre cuvintele pe care eu le folosesc, vă spun sincer. Faceți Timișoara de râs și nu o să mai vin niciodată în Timișoara să cânt pentru că am înțeles că oamenii de acolo

au fost foarte scârbiți de faptul că eu am venit să cânt la Filarmonică. Urăsc țara în care trăiesc, urăsc că m-am născut țigan, nu pot nici măcar să-mi desfășor activitatea pe care o am, nu vă doresc decât… ce să vă doresc…. sănătate.”, a mai zis Jador.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤