Jador, primele declarații despre copil după ce s-a speculat că Oana Ciocan e gravidă: ”Mi-aș dori o fată”

Jador a ales să iasă în față și să vorbească deschis despre zvonurile legate de sarcina presupusă a logodnicei sale, Oana Ciocan. Artistul, cunoscut pentru energia sa debordantă și pentru talentul vocal, a făcut publice primele declarații cu privire la acest subiect, oferind o perspectivă asupra relației lor și a posibilei extinderi a familiei.

Într-un eveniment destinat foștilor concurenți ai show-ului Survivor All Star, Jador a dezvăluit că se simte norocos pentru că a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, în același loc în care s-au cunoscut. În ciuda faptului că cererea a fost urmărită de o țară întreagă, Jador a mărturisit că a simțit că îi lipsea ceva important: inelul de logodnă pentru Oana. Cu toate acestea, artistul a subliniat că a rezolvat această aspect și că acum se bucură de statutul de logodnic.

În legătură cu zvonurile privind o eventuală sarcină a Oanei Ciocan, Jador a preferat să rămână discret, exprimându-și totuși dorința de a deveni tată. Deși nu a confirmat sau infirmat direct informația, artistul a evidențiat că ar fi încântat să aibă o fetiță, sugerând că aceasta ar consolida și mai mult legătura sa cu fiica sa viitoare.

În timp ce păstrează o anumită rezervă față de viața lor personală și evită expunerea excesivă în mediul online, Jador și Oana Ciocan își construiesc discret viitorul împreună, conturând o poveste de iubire care atrage atenția și suscită interesul publicului.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤