Jean Paler este unul dintre artiștii care au ajuns la spital în perioada pandemiei Preluat de pe https://news-stiri.com

Jean Paler este unul dintre artiștii care au ajuns la spital în perioada pandemiei. Fiind o figură publică, actorul a dorit să transmită un mesaj despre condițiile din sistemul sanitar.
Paler a povestit pentru Fanatik condițiile inumane de la Spitalul Tractorul din Brașov.
Artistul își amintește că în perioada în care a stat internat a fost lovit, îmbrâncit și înjurat de personalul medical. De asemenea, Jean Paler spune că pacienților le este întârziat tratamentul din cauza așteptării rezultatului covid-19. De pildă, el a fost testat de 5 ori până când să se stabilească că nu e infectat și poate fi tratat.

Actorul Jean Paler a mai spus că în salon nu venea nimeni să-l verifice, nu putea să iasă afară din cameră, suferind de frig.

Într-o încăpere cu 6-8 paturi eram singur, wc-ul însemna un scaun care era tăiat pe mijloc și era în el o găleată, era ca în evul mediu. Și la pușcărie era mai bine, mâncarea era sub orice critică, un pușcăriaș o duce mult mai bine decât un BOLNAV

„Ne încuiau ca pe câini în saloane, am vrut să plec, am ieșit pe holul spitalului, iar dintr-o dată m-am trezit cu vreo cinci pe mine, deși zile întregi n-am văzut țipenie de om, au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine. Unul dintre asistenții medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤