Jean Paler, suspect de coronavirus! Actorul stă izolat în condiții grele: „Sunt cu nervii la pământ”

Jean Paler este internat la Spitalul “Tractorul” din Brașov, având probleme cardiace. Având în vedere apariția virusului COVID-19, medicii au urmat protocolul impus și l-au testat pentru coronavirus. Ce se întâmplă cu actorul?

Jean Paler, suspect de coronavirus! Actorul stă izolat în condiții grele: „Sunt cu nervii la pământ”

Jean Paler, în vârstă de 58 de ani este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, fiind cel de-al doilea centrud din județ unde au loc testări pentru coronavirus după Spitalul de Boli Infecțioase. Potrivit Click.ro, actorul a ajuns la spital cu probleme cardiace, însă cadrele medicale au decis să îl testeze pentru SARS-COV2.

Momentan nu se știe rezultatul testului făcut. Contactat telefonic, actorul a declarat că este izolat și că se află în condiții incerte, motiv pentru care este foarte dezamăgit de sistemul medical din țară.

“Sunt de ieri (n.r.: miercuri, 30 septembrie) la o izolare mai grea decât ăia de fac infracțiuni. A venit o doctoriță și mi-a pus câteva întrebări legate de starea mea medicală. În rest, nimeni nu te întreabă de vorbă. Nu exista condiții. Sunt cu nervii la pământ din motivele astea”, a spus acesta.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤