Jos palaria, Oana Roman! Modul elegant in care vedeta a raspuns postarii lui Marius Elisei: Iata si ce slaba si frumoasa este acum:

Ca orice om în prag de divorț, Oana Roman probabil că suferă enorm, mai cu seamă că din mariajul cu Marius Elisei a rezultat și o fetiță. Cu toate acestea, face tot posibilul să nu se vadă asta.

La o zi după ce a anunțat că s-a despărțit de soț, Oana Roman a găsit tăria să se aranjeze, să-și gătească fetița ca pe o prințesă și să se pozeze amândouă lângă bradul de Crăciun. Asta, pentru că viața merge și trebuie să meargă mai departe.

Chiar dacă trece prin iad, Oana Roman afișează un zâmbet sincer, ținându-și protector fetița de umăr.

Un zâmbet greu de explicat
În ziua în care a făcut anunțul șoc al despărțirii, soțul ei, Marius Elisei, a postat și el pe Instagram o fotografie, în care, în ciuda momentelor prin care trecea, zâmbește. Un zâmbet greu de explicat, ținând cont că era ziua în care mariajul său se rupea.

Alături de fotografia făcută în mașină, Marius a trimis un salut către fani și mai multe săruturi. Să fie acestea destinate cuiva anume? Tabloidele au scris că motivul real al despărțirii celor doi ar fi conversațiile interminabile pe care Marius le-a avut pe o rețea de socializare cu o femeie din Italia.

Sursele spun însă că cei doi nu s-au întâlnit. Chiar și așa, se poate considera că e tot un soi de infidelitate.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤