Jurnalista Mireille Astrid Popa A Murit La 46 De Ani. Cu O Zi Înainte Să Moară A Postat Pe Facebook O Fotografie Nostalgică

Mireille Astrid Popa provenea dintr-o familie de jurnalişti, însă ambii săi părinţi au decedat prematur. Mama sa, Areta Şandru, fostă ziaristă la Tineretul Liber, a murit la vârsta de 40 de ani, în 1991, iar tatăl său, Florian Popa Micșan, a murit anul trecut.

„A fost un om drept, un ziarist riguros. Iar viața lui s-a împărțit între meserie și creșterea și educarea fiicei. Iar începând din 2018 a trebuit să-i fie sprijin puternic lui Mireille, care se îmbolnăvise grav”, a scris Simona Ionescu, în Evenimentul Zilei.

„Nu se poate sa nu fie ceva după lumea fizică. Chiar tu îmi spuneai că trebuie să fie o lume a spiritelor. Sper din suflet sa ne reîntâlnim cândva și când vei considera tu sa vii să mă iei. Trăiesc cu speranța că mă voi reîntâlni cu tine într-o alta viață și că vei fi tot tatăl meu și eu tot fiica ta. Te iubesc mult, tăticul meu bun și frumos, cum îți spuneam in ultimul an. Luna asta a fost tare urâtă pentru mine și pentru tine. Un coșmar. Un coșmar din care tot mai sper să mă trezesc și să te văd venind acasă cu sacosa de la Kaufland plina de cumpărături și de mâncare gatita, in care îmi puneai și o pijama frumoasa. Te aștept candva sa vii acasă, cu zâmbetul tău și să-mi spui din nou: „copil frumos și bun„, a scris Mireille după moartea tatălui său, în noiembrie anul trecut

Mireille Astrid Popa a debutat în presă la ziarul Cotidianul, după ce publicaţia a fost preluată de Ion Raţiu.

„Ieri, 25 septembrie 2021, Mireille Astrid Popa a murit. Avea 46 de ani. Cu o zi înainte postase o fotografie cu ea, făcută în urmă cu 2 ani, în care era fericită. „La Dunare n-ai nevoie de filtre ca să fii frumoasă”, a scris lângă poză.

Era fericită atunci când s-a fotografiat. Apoi a apărut boala ei. Nu știu exact dacă a fost o tumoră la cap sau, cum spunea ea, un hematom apărut în urma unei lovituri după ce a căzut. Oricum au urmat luni și luni de chin, de operație și tratamente. Numai ea și tatăl ei, alături. Mereu sprijinul ei, mereu omul care o învăța cum să fie puternică”, a mai scris Simona Ionescu.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤