Kassandra, fiica adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu, a împlinit 18 ani. Tânăra luptă în continuare, dar nu se dă bătută: „O dor foarte tare oasele de la atâtea operații”

Kassandra, acum în vârstă de 18 ani, a marcat o etapă importantă în viața sa. Ea este fiica adoptivă a celebrului fotbalist român Iosif Rotariu, iar povestea ei este una plină de curaj și reziliență.

Născută în Kazahstan și abandonată de mama sa biologică, Kassandra a trecut prin greutăți considerabile încă din copilărie. Crescută într-un orfelinat, viața ei a luat o întorsătură dramatică atunci când, la vârsta de trei ani, a fost adoptată de familia Rotariu.

Dar drumul ei nu a fost lipsit de obstacole. La vârsta de trei ani, a fost victima unei tentative de omor de către bunica sa biologică, care a încercat să o arunce pe geam și să o ardă cu o țigară. Supraviețuind miraculos acestor orori, Kassandra a fost diagnosticată cu osteomielită, o afecțiune gravă a sistemului osos.

Cu toate acestea, dragostea și sprijinul oferite de familia adoptivă au fost un far de lumină în viața ei întunecată. Încurajată să-și urmeze visurile și să se dezvolte, Kassandra a fost susținută în fiecare pas de către tatăl său adoptiv, Iosif Rotariu, un fost campion în fotbal.

Și visurile ei au devenit realitate. În 2016, la vârsta de doar 17 ani, Kassandra a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro în competiția de tir cu pistol, demonstrând că perseverența și angajamentul pot conduce la realizări uimitoare.

Pe parcursul vieții sale, Kassandra a suferit peste 50 de operații, luptându-se cu durerea și recuperându-se în mod constant. În ciuda tuturor acestor provocări, ea și-a păstrat spiritul puternic și sociabilitatea, devenind un exemplu de curaj și reziliență pentru toți cei din jurul ei.

În prezent, Kassandra a atins vârsta majoratului, iar acest moment a fost sărbătorit cu bucurie și emoție. Împreună cu familia și prietenii ei, a avut parte de o zi specială, în care a fost înconjurată de iubire și bunătate. Cu toate că durerea fizică este încă o prezență constantă în viața ei, Kassandra privește cu optimism spre viitor și este hotărâtă să trăiască fiecare zi la maxim.

Iosif Rotariu, tatăl său adoptiv, a fost mereu alături de ea, oferindu-i sprijinul și dragostea de care avea nevoie în cele mai dificile momente. Cu toate că drumul înainte poate fi presărat cu provocări, Kassandra știe că are o familie puternică și că este înconjurată de oameni care o iubesc necondiționat.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤