Kate Middleton a atras toate privirile la slujba de comemorare a Prințului Philip. Tributul emoționant adus Prințesei Diana

Marți dimineață, Familia Regală britanică a celebrat viața și moștenirea Prințului Philip, Duce de Edinburgh, soțul

Reginei Elisabeta a II-a, la Westminster Abbbey. Ducele și Ducesa de Cambridge au avut o apariție memorabilă, alături de

cei doi copii mai mari ai lor, Prințesa Charlote (6) și Prințul George (8), în timp ce mezinul, Prințul Louis (3) a rămas acasă.

Membrii Familiei Regale britanice au ales ținute sobre, de culoare în care a predominat blue-navy, și în egală măsură elegante. Și de data asta, fanii au remarcat omagiul pe care Kate i l-a adus Prințesei Diana.

Kate arăta foarte… My Fair Lady cu pălăria ei amplă din paie, Lock&Co Hatters, împodobită discret cu pene (775 lire

sterline), și într-o rochie polka Alessandra Rich, de aceeași culoare (1496 de lire sterline), la care a asortat o pereche

de cercei din argint cu perle, care i-au aparținut aparținut Prințesei Diana. Atât rochia, cât și pălăria structurată amintesc foarte bine de outfiturile purtate de Prințesa Diana în anii 1980.

RECOMANDAM ( ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECOMANDĂRI )
Nimeni n-o crede pe această româncă superbă când spune care…

Drama neștiută a lui Nea Marin. Fiul lui a murit:

În timp ce Kate Middleton, Prințul William și cei doi copii ai lor au optat pentru elegantul blue-navy la ceremonia de

comemorare a Prințului Philip, o mare parte a invitaților au purtat verde-închis la slujba de Thanksgiving. Regina

Elisabeta, care pe 21 aprilie împlinește 96 de ani, a bifat prima ei apariție publică după 5 luni și părea într-o formă

bună. Alături de suverană au fost atât copiii, cât și nepoții și strănepoții. Prințul Harry, preferatul ei, a lipsit însă de la ceremonie.

Culoarea verde aleasă atât de suverană, cât și de o parte dintre invitați, a fost un tribul adus Prințului Philip.

Potrivit site-ului Familiei Regale, culoarea lui oficială era o nuanță de verde-închis, cunoscută sub numele „Verde Edinburgh”, culoare pe care o aveau și iubitele sale mașini Land Rover.

Philip, Ducele de Edinburgh, care a fost căsătorit cu Regina Elisabeta a II-a mai bine de șapte decenii, a murit în casa lor de la Castelul Windsor, în aprilie 2021, cu două luni înainte de a împlini 100 de ani.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤