„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat… Anunţul făcut de Kira Hagi despre tatăl ei

Kira Hagi, progenitura ilustrului Gică Hagi, se profilează să devină o prezență prominentă în lumea artei dramatice. Tânăra a împărtășit o amintire veche de peste un deceniu, despre momentul în care a optat să urmeze această cale.

Chiar dacă legendarul Gică Hagi și-ar fi dorit-o ca pe o virtuoasă a terenului de tenis, Kira a ales să-și croiască drumul în actorie. Decizia nu a fost lipsită de provocări, relatează, cu un zâmbet, fiica „Monarhului”.

„Pe când aveam 12 ani, tatăl ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, cu carnețelele pregătite, căci întotdeauna și-a notat totul meticulos, și ne-a întrebat ce profesii ne dorim. Ianis a răspuns rapid: fotbalist. Eu, înghețată… i-am cerut două săptămâni de reflecție.”, a mărturisit Kira Hagi, într-un interviu pentru corinacaragea.ro.

„Îmi amintesc că la o petrecere, am încercat un dans alături de Ianis și nu ne-a ieșit. Eu eram extrem de exigentă cu mine și am realizat atunci că vreau să transform această joacă într-o vocație.”, a dezvăluit Kira.

Kira Hagi, perspectiva ei asupra lui Gică Hagi în afara terenului

Tânăra a povestit și despre cum este tatăl ei acasă, departe de terenul de fotbal și reflectoarele publicității. „Amuzant! Așa îl cunosc eu pe tata – plin de umor și dansator. Îi place”.

„Prințesa” Kira, declarații de apreciere după ce Farul Constanța a devenit campioană a României. Mesajul transmis de fiica lui Gică Hagi

Fiica „Regeleui”, Kira, a urmărit cu sufletul la gură marele meci desfășurat la malul mării. La scurt timp după încheierea partidei, actrița de 27 de ani a publicat pe platforma Instagram un mesaj dedicat noilor campioni ai României.

Mai exact, Kira Hagi a citat un aforism al tatălui său. “Campionii formează campioni!“, a transmis tânăra, însoțind mesajul cu un videoclip ce prezenta momentul în care numele echipei constănțene era gravat pe trofeul de campioni.

Postarea fiicei „Monarhului” a fost apreciată de numeroase figuri din lumea sportului, inclusiv Gabi Balint, Răzvan Marin, Virgil Ghiță, dar și de fostul campion olimpic la scrimă – Ana Maria Popescu.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤