Laura Cosoi a vorbit despre relația cu Smiley și de ce s-au despărțit: „Eu nu am cum să mă compar cu el”

caption=””>Laura Cosoi a vorbit despre relația cu Smiley și de ce s-au despărțit: „Eu nu am cum să mă compar cu el” 1

Smiley tocmai a anunțat că urmează să aibă o fetiță alături de Gina Pistol, după trei ani de relație în care cei doi au vrut să fie foarte discreți. Fanii celor doi s-au bucurat enorm, iar ei au vorbit deschis despre momentul în care au aflat că vor avea un copil, dar și despre relația lor, ascunsă timp de trei ani de ochii curioși ai presei.

La rândul ei, Laura Cosoi este împreună cu Cosmin de cinci ani și au două fetițe superbe. Rita, în vârstă de 2 ani și Vera, bebelușul celor doi în vârstă de două luni.

În prezent, actrița este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Perechea și-a oficializat relația în luna august a anului 2015.

Laura Cosoi și Smiley s-au despărțit: „Amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR’
Recent, într-un interviu oferit pentru Life.ro, Laura a vorbit despre relația sa cu Smiley.

„Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical.

S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum.

Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală.

Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună.

Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi.

Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane.

Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă’, a declarat actrița.

În continuarea aceluiași interviu, Laura a vorbit despre cum s-a schimbat dinamica din showbiz. Acum, vedetele țin legătura nu doar cu jurnaliștii, ci și cu publicul lor, făcând referire cel mai probabil la clipul în care Gina și Smiley dau vestea fanilor lor.

„Eu nu am cum să mă compar cu el. Dar nici nu mi-am dorit asta. El cântă, iar orice cântăreț ajunge mult mai ușor la oameni decât o face un actor.

Dincolo de asta, nu mai există genul acesta de cupluri acum și nici nu mai există un PR care să-ți creeze o astfel de imagine’, a mai spus Laura, pentru sursa menționată anterior.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤