Laurențiu Reghecampf susține că i-au dispărut 400.000 de euro din curtea Anamariei Prodan. Reacția impresarei

Laurențiu Reghecampf, fostul partener al Anamariei Prodan, a făcut recent o vizită la autoritățile de aplicare a legii, semnalând că a fost victima unui incident de sustragere a bunurilor evaluate la 400.000 de euro. Acestea erau depozitate în incinta reședinței impresarei, în Snagov. Care a fost replica Anamariai Prodan la aflarea acestor evenimente?

Laurențiu Reghecampf acuză că i-au fost sustrase bunuri în valoare de 400.000 de euro
Laurenţiu Reghecampf nu are parte de deloc de pace! Recent, fostul mentor al FCSB s-a prezentat din nou la sediul autorităților de aplicare a legii pentru a denunța dispariția unui vehicul de lux și a unei ambarcațiuni, cu o valoare cumulată în sute de mii de euro. Aceste obiecte de lux erau păstrate în proprietatea fostei sale soții, Anamaria Prodan, în Snagov. Se pare că mașina, barca și ATV-ul au dispărut brusc din curtea vilei din Snagov. Conform afirmațiilor, aceste bunuri de lux ar fi fost transferate din companie pe numele personal al fostei soții, fără ca Reghecampf să fie informat.

Responsabilă ar fi tot fosta sa soție, Anamaria Prodan
„În această dimineață, am depus o plângere penală, pentru că nu am nicio idee unde se află Ferrari-ul, nici unde este barca. Aveam un ATV, un skyjet, care nu mai sunt la proprietate. Mașina Maybach a fost trecută din companie pe numele personal fără să fiu notificat, având noi o participație de 50/50 în firmă”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Gândul.

Reacția impresarei
După ce Reghecampf a făcut plângere la autoritățile competente, Anamaria Prodan a răspuns, explicând că este vorba de bunuri deținute în comun. La momentul actual, procesul de divorț între cei doi nu a fost finalizat, iar mașina Ferrari și ambarcațiunea ar fi fost de fapt relocate în altă locație.

„Notificarea autorităților de urmărire penală este un drept prevăzut de Constituție, în cazul în care există convingerea fermă că au avut loc infracțiuni de natură penală! Cu toate acestea, notificarea pentru furt trebuie făcută numai după ce au fost efectuate investigații minime pentru identificarea dispariției unor bunuri!

În cazul nostru, fiecare dintre cei doi soți Reghecampf, în condițiile în care nu s-a realizat încă o separare a bunurilor sau un partaj voluntar/judiciar, ar trebui să întrebe unul pe celălalt (deoarece sunt separați practic), dacă nu cumva unul sau mai multe bunuri deținute în comun au fost relocate. De exemplu, este posibil ca Ferrari-ul să fi fost mutat de către soție (în continuare, conform legii) din fața porții în spatele casei. Sau poate că o anumită ambarcațiune a fost ancorată la pontonul unei prietene, motiv pentru care nu se poate vedea lângă casă.

În plus, dorim să îl asigurăm pe domnul Reghecampf că mașina Ferrari și ambarcațiunea sunt în siguranță, în continuare deținute în comun de cei doi soți, iar suma de 400.000 de euro invocată nu mai reprezintă un prejudiciu!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena 3 CNN.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤