Lidia Buble și Răzvan Simion, despărțiți de Sărbători: ”Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă” | EXCLUSIV

Lidia Buble și Răzvan Simion nu vor fi împreună de Sărbători. Fiecare și-a făcut planuri pentru aceste zile, însă separat. Artista va merge acasă la părinții ei, unde prezentatorul TV încă nu are ce căuta. Motivul pentru care care cei doi sunt despărțiți de Sărbători l-a spus chiar Lidia Buble.

Sărbătorile bat la ușă, iar această perioadă este așteptată de toată lumea. Și în acest an, Lidia Buble și Răzvan Simion vor fi despărțiți în ziua de Crăciun. Artista și-a făcut deja planurile fără iubitul ei, iar aceasta va merge acasă, la părinți, unde se va întâlni cu toți frații și toate surorile.

De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤