Lidia Fecioru A Găsit Leacul Pentru Boala Intimă Care Afectează Din Ce În Ce Mai Multe Femei.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că a descoperit un leac pentru oamenii care suferă de virusul numit papiloma uman,

o afecțiune care poate determina modificări ale țesuturilor de la nivelul membrelor superioare și inferioare, corzilor vocale, gurii și organelor intime.

Iată declarația și sfatul Lidiei Feceoru:

,,Am să vă spun un leac pentru paraziții din corp, pentru paraziții intestinali. Toți avem în corp, mai mult sau mai puțin. Există oameni care din cauza paraziților au probleme foarte, foarte mari.

Pot face chisturi parazitare pe intestine, pe creier și așa mai departe. Pe ficat, și așa mai departe.

Se pune pelin, cu frunze, cu tulpină și cu rădăcină la un loc și cuișoare. Se dau prin mașina de râșnit cafea, pelinul planta. O tocăm mărunt cu tot cu rădăcină. O putem cumpăra de la plafar.

Praful de cuișoare și praful de pelin trebuie să fie în gramaj egal. Se ia câte o linguriță seara, cu o oră înainte de masă.

Se ia seara pentru că noaptea paraziții sunt mult mai activi în organism. Fierea, ficatul, au orele lor de funcționare noaptea.

Se ia o linguriță cu vârf pentru adulți și rasă pentru copii. Acestea sunt plante parazitare.

Se beau cu apă pentru că sunt foarte amare. Se poate lua cu miere sau zahăr de cei care nu au probleme cu glicemia. Se face tratamentul 21 de zile. Apoi, se mai ia o lună de zile doza din 3 în 3 zile, ca să fie profilactic.

Să nu uităm că papiloma virus sunt parazitari”

➦ CITEȘTE ȘI... ➤