Lovitura primita de amanta lui Laurentiu Reghecampf! De ce a anuntat ca divorteaza de Anamaria Prodan

Dezvaluiri noi apar la doar cateva zile dupa ce Laurentiu Reghecampf a anuntat ca divorteaza de Anamaria Prodan!

Se poate spune ca este un scenariu de film! Impresara ar fi intentionat sa angajeze batausi pentru a o pune la punct pe presupusa amanta a sotului sau!

Telenovela in familia Reghecampf! Cancan.ro a facut dezvaluiri inedite cu privire la culisele despartirii dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecempf! Potrivit sursei citate, motivul rupturii dintre ei ar fi… o amanta!

Anamaria Prodan ar fi trimis batausi pentru a o pedepsi pe presupusa amanta a sotului sau. Desi a facut o oferta buna, batausii care urmau sa o puna la punct pe femeie s-au autodenuntat la Politie. Acestia nu au fost interesati de oferta impresarei, pe motiv ca ei nu lovesc femei.

Mai mult, dupa refuz, Anamaria s-au fi dus la un cunoscut interlop din Bucuresti, care a primit aceasi oferta. Dupa ce a analizat oferta, barbatul s-a dus la Politie si le-ar fi povestit oamenilor legii ce i s-a propus, dar si cine ar fi personajele implicate in acest scandal! Nu ar fi exclus ca in urmatoarea perioada sa aiba loc mai multe audieri in acest caz.

Reghe a implorat-o pe Anamaria Prodan sa termine acest scandal

Anamaria Prodan a incercat din nou sa lamureasca situatia divortului: “Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta, pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: «Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară». Și așa voi face”.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤