Luis Lazarus arunca bomba in cazul crimelor de la Caracal! Cine ar putea fi, de fapt, complicele lui Gheorghe Dinca

Jurnalistul de investigatie Luis Lazarus are o proprie ipoteaza referitoare la circumstantele in care ar fi disparut cele doua adolescente despre care Gheorghe Dinca a spus ca le-a ucis.

Detaliile care continua sa iasa la iveala in cazul crimelor din Caracal nu par sa se lege foarte bine, o spune jurnalistul de investigatii Luis Lazarus, care are propria ipoteza in acest caz:

”Din prima zi, de cand am fost la Caracal, am atras atentia asupra complicilor! Individul care a stat cu el in casa, in ultima luna, retelele de prostitutie, cardasia politistilor si procurorilor cu interlopii, etc. Mai intai l-am gasit pe Stefan, cetateanul ars pe maini, care zicea ca e bronzat. In mod dubios a incurcat orele la care s-a aflat in casa criminalului, in ziua fatidica! Apoi am aratat ca procurorul si cu seful politiei sunt vecini, au case mari si “ieftine” si ghiciti de unde au cumparat terenul! Apoi se arata clar, pe imaginile camerelor, ca altcineva, cu o masina albastra, il aduce pe criminal, undeva in oras, ca sa isi ia masina care statea parcata acolo de cateva ore! Toata lumea a latrat trei zile despre criminalul in serie … singuratic! Mai e nevoie sa repet ca are complici? Da-le Doamne minte acestor cretini, ca sa ancheteze ceea CE trebuie si CUM trebuie! Treziti-va bai tampitilor, ca va duce mosul prin coclauri! Ati depistat masina care l-a plimbat in ziua apelurilor si l-a adus unde era parcata masina lui? Nu! De ce a plecat el cu masina altuia si unde? Sunteti in stare sau nu? Cine vreti sa va gaseasca masina? Eu? Lasati-o drak de treaba ca nu va opriti din tampenii!”, a scris Luis Lazarus pe Facebook.

Dosar penal pentru politistul care i-a spus Alexandrei ca tine linia ocupata

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu pe numele politistului care a preluat apelurile telefonice ale Alexandrei Macesanu.

Potrivit unui comunicat de presa emis de DIICOT, mastazi a fost dispusa inceperea urmarii penale in rem, sub aspectul savarsirii infractiunii de neglijenta in serviciu.

Mai exact, urmarirea penala este “cu privire la apelurile telefonice initiate de victima M.A.M. catre Serviciul Unic de Urgenta 112, respectiv cu privire la respectarea procedurilor specifice in astfel de situatii”, noteaza Agerpres.

Totodata, DIICOT mai precizeaza faptul ca, in perioada 2004-2019, nu a fost inregistrata nicio cauza privind activitati de tip infractional, in ceea ce il priveste pe Gheorghe Dinca.

Deputatii au iesit socati dupa aproape trei ore de explicatii ale prim-adjunctului STS. Acestia au ascultat ultimele cuvinte ale Alexandrei. Ei au fost in mod special ingroziti de dialogul purtat de adolescenta cu politistul care a preluat apelul de la operatorul STS.

„Astazi am ascultat acele convorbiri intre victima si operatori. Va spun un singur lucru. Este ravasitor, este devastator. Suntem foarte dezamagiti. Atat va pot spune, cu siguranta vor iesi la iveala niste deficiente pe chestiunile acestea”, a declarat Stelian Ion, deputat USR.

„Spun la modul general, pentru ca exista un fel de conflict asa al declaratiilor intre institutii, in loc sa aiba, sa faca front comun si sa dea informatii cu acuratete catre public, faptul ca nu au facut acest lucru a condus la informatii contradictorii, la informatii care pot fi si manipulari la un moment dat, pentru ca exista interese foarte mari pentru a arunca toata vina pe cealalta institutie, asa incat va rog sa priviti cu rezerve tot ce vine fara sa aiba un caracter oficial. Trebuie sa ii facem pe cei din autoritati sa ne spuna in mod oficial care sunt datele cata vreme nu se pericliteaza ancheta”, a adaugat deputatul USR, potrivit Agerpres.

Discutia dintre politist si Alexandra
Politist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost rapita si vi***ta. M-a luat…

Politist: Unde esti, ma?

Alexandra: In Caracal, in Caracal!

Politist: In Caracal, unde?

Alexandra: In Caracal…

Politist: Bine, bine, stai acolo. Ramai acolo ca iti trimit eu echipaj, dar nu mai tine linia ocupata.

Alexandra: Vine si ma bate iara. M-a vi**at!

➦ CITEȘTE ȘI... ➤