Luis Lazarus tună şi fulgeră la adresa fiului Zinei Dumitrescu. „A ascuns-o şi a incinerat-o ca să nu dea o pomană şi să îi vândă cavoul”

Decizia luată de fiul Zinei Dumitrescu, aceea de a-şi incinera mama, a atras multe reacţii din partea celor care au cunoscut-o pe marea creatoare de modă. Luis Lazarus se află printre cei mai mari critici ai lui Cătălin Negreanu.

Luis Lazarus nu este de acord cu gestul făcut de fiul Zinei Dumitrescu, mai ales că aceasta a fost iubită de foarte mulţi oameni care ar fi vrut să vină să-i aducă un ultim omagiu. În plus, Luis Lazarus crede că ceea ce a făcut Cătălin Negreanu a avut ca scop obţinerea unei sume importante de bani de pe urma mamei sale.

“Mă gândesc la cât de porc poți să fii ca să-ți duci mama la azil și sa o uiți acolo, să nu îi plătești nici măcar taxa de azil și când moare să iei trupul repede, să îl incinerezi, astfel încât toți prietenii ei să nu poată să îi aducă un ultim omagiu și să-i aprindă o lumânare la cap! Vreți să vă spun ce cred eu? Eu cred ca «piticul ăsta moral», care e «lung și prost, cât o zi de post», a luat-o, a ascuns-o repede și a incinerat-o ca să… NU dea o pomană prietenilor ei și să îi vândă cavoul, căci la Bellu este scump, mon cher! Cred că știți despre cine e vorba, nu? Chiar aș vrea o explicație mai bună decât a mea! Aștept, dar nu o veți găsi!”, a scris Luis Lazarus pe Facebook.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤