Mama lui Sorin Pătrașcu, copilotul mort în accidentul aviatic din Constanța, urlete de durere. Femeia a aflat din presă că fiul i-a murit: ”M-am prăbușit…”

Mama lui Sorin Pătrașcu, unul dintre cei opt morți ai accidentului aviatic din Constanța, e distrusă de durere. Femeia mărturisește că a aflat din presă că fiul

i-a murit, atunci când a fost publicată lista cu numele decedaților. Tânărul de 27 de ani era copilot al elicopterului prăbușit.

Sorin Pătrașcu a murit la doar 27 de ani, după ce în urmă cu două zile elicopterul în care se afla în misiune s-a prăbușit în zona Gura Dobrogei din Constanța.

Mama tânărului originar din Argeș e devastată de durere și spune că a aflat din presă că fiul i-a murit.

”Nimeni nu ne-a anunțat nimic, am văzut pe televizor numele lor. Am tot sperat și am dat telefoane disperate, nimeni n-a vrut să ne spună nimic, până

la ora 11 și ceva, atunci când s-a publicat lista cu numele persoanelor moarte, pe care era și băiatul meu. Atunci m-am prăbușit cu totul”, a spus femeia devastată de durere, la Acces Direct.

Mama copilotului de 27 de ani precizează că nu dorește ca fiul ei să fie acum considerat erou, iar singura ei dorință e ca acesta să fie din nou acasă, în brațele

ei, așa cum se întâmpla de fiecare dată. Din păcate acest lucru nu va mai fi posibil niciodată, asta pentru că a murit în tragedia uriașă de la Constanța.

Eu îmi vreau copilul înapoi, nu vreau erou, nu am ce face cu eroii”, a spus mama lui Sorin Pătrașcu.

Femeia mai are o fată și o nepoțică

Femeia a precizat că acum așteaptă ca trupul fiului ei să fie adus acasă, însă nu știe dacă va putea să facă față durerii uriașe atunci când acesta va fi adus într-

un sicriu pe poarta casei. Ea a precizat că nu ar mai fi avut pentru ce să lupte în viața, însă singura bucurie care i-a mai rămas e fiica și e nepoțica pe care i-a oferit-o.

Mama lui Sorin Pătrașcu spunea că băiatul de 27 de ani era un copil foarte bun, care a învățat mereu extraordinar de bine și care a avut rezultate foarte bune. Pe 14 ani trebuia să facă nunta cu aleasa inimii sale.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤