MARE ATENȚIE! Duhovnicul Mănăstirii Durău: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”

Teodosie Paraschiv a făcut declarații neașteptate. Duhovnicul Mănăstirii Durău este împotriva vaccinării anti-COVID-19. Acesta spune că cine se vaccinează își semnează condamnarea la moarte.

Duhovnicul Mănăstirii Durău îndeamnă oamenii să nu se vaccineze împotriva Sars-Cov-2. El a ținut mai multe predici şocante în faţa enoriaşilor, în care a vorbit despre existența unui Guvern Mondial creat de

extratereștri. De asemenea, afirmă că oamenii sunt controlați prin vaccinuri, deoarece li se introduc cipuri în organism.

„Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii! Biserica nu trebuie să facă propagandă pro-vaccin, care este o campanie satanistă. Transumanismul

este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri.” 

Acestea sunt câteva dintre declaraţiile duhovnicului Mănăstirii Durău, Teodosie Paraschiv, din timpul predicilor din fiecare duminică, potrivit Reporter de Iași.

Predici șocante făcute de către duhovnicul Mănăstirii Durău

Potrivit jurnaliștilor, duhovnicul le vorbește constant credincioşilor despre Guvernul Mondial creat de extratereștri, despre controlul oamenilor prin cipurile din vaccin și despre magneții de la locul injecției.

Mai multe înregistrări au dezvăluit modul halucinant în care se desfăşoară predicile de duminică. De asemenea, preotul susţine că doar Dumnezeu oferă protecţie în faţa Covid.

Teodosie Paraschiv vinde o carte și un CD cu toate aceste teorii ale conspirației, fix la ușa bisericii. Acesta îi invită pe oameni să citească despre cum OMS va eutanasia 95% din populația întregii lumi. Practic, scopul ar fi „reducerea masivă a populației de pe Pământ și instalarea unui Guvern mondial”.

În CD-ul invocat există și o scurtă prezentare a lui Teodosie Paraschiv, potrivit sursei citate. Acesta a absolvit Institutul Teologic Universitar din Sibiu în anul 1989 unde a urmat și cursurile de doctorat: ”În perioada 1989 – 2005, a lucrat în administrația bisericească, mai întâi ca funcționar administrativ, apoi ca secretar și consilier eparhial. În această perioadă a coordonat

lucrările de pe șantierul Centrului Cultural-Pastoral «Sf. Daniil Sihastru» de la Durău (1992-1995), a fost director general al Fabricii de cherestea «Sf. Troiță» de la Mănăstirea Neamț (1996-1999), a îndrumat activitatea Postului de radio «Trinitas» în calitate de director tehnic (1999-2001), a coordonat Departamentul de Producție multimedia al Arhiepiscopiei Iașilor (2001-2005)”. De asemenea, se pare că are unul dintre cele mai mare grade din călugărie.

Ce spune BOR în privința predicilor controversate ale lui Teodosie

Reacția Bisericii Ortodoxe Române nu a întârziat să apară. Reprezentanții BOR se îndepărtează de poziţia duhovnicului Mănăstirii Durău cu privire la pandemie şi vaccin, prin intermediul unui comunicat:

„Asemenea mesaje razna la realitate, toxice pentru organismul comunitar confruntat acum cu efectele tragice ale antivaccinismului alimentat de conspiraționism apocaliptic și esențialmente anticreștine, compromit grav nu doar persoanele care le debitează iresponsabil, ci și pe cei ce le răspândesc în diverse medii. Efectul lor este unul total smintitor.

Biserica dezavuează ferm aceste mesaje absurde care nu au nicio legătură cu realismul autentic creștin, cu iubirea de semeni, ci doar cu sfidarea unei realități imediate îmbibate de suferință și moarte.

Centrele eparhiale de care aparțin aceste persoane care își permit să transmită mesaje publice para-bisericești în nume personal, au datoria să intervină punctual și să sancționeze derapaje impardonabile ce afectează profund nedrept imaginea Bisericii Ortodoxe, cea mai implicată caritabil instituție din România în această perioadă de pandemie.

Poziția Bisericii Ortodoxe Române a fost și rămâne una exemplar echilibrată de realism și deplin favorabilă vaccinării recomandate de medici, al căror sfat trebuie să îl urmăm fiecare în parte.’

„Și instaurarea, după cum știți, a lui Antihrist care este omul Diavolului. Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin”, a mai spus Teodosie Paraschiv într-una dintre cuvântări. scrie kanald.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤