Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare după moartea Corneliei Catanga. Nașa artistei se teme să meargă la înmormântarea ei

Maria Dragomiroiu a fost nașa Corneliei Catanga și a avut o relație foarte apropiată cu aceasta. Cu mai puțin de o săptămână

înainte de tragedie, cele două au vorbit la telefon. Iată ce dezvăluiri a făcut interpreta despre starea de sănătate a regretatei artiste!

Maria Dragomiroiu a vorbit la Antena Stars despre moartea finei ei Cornelia Catanga. Artista a mărturisit că a împietrit când a aflat vestea de la televizor. Artista știa că fina ei se simte rău, dar a crezut că va merge la medic, așa cum a sfătuit-o.

Din păcate, artista nu a urmat sfatul nașei ei, iar în această dimineață a murit la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator. Cântăreața a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Dezvăluirile cutremurătoare ale Mariei Dragomiroiu

„Am rămas muți când am auzit. Eu am vorbit vinerea trecută cu ea și mi-a zis că îi este rău și i-am zis ”Du-te la spital! Dă telefon!” și ea a zis ”Da,nașă!”. Și astăzi am aflat vestea. Eu a crezut că este bine…”, a spus Maria Dragomiroiu la Antena Stars.

Chiar dacă încă se îndoiește că artista ar fi avut COVID-19, artista a mărturisit că îi este teamă să meargă la înmormântare și așteaptă să vadă care o să fie deznodământul.

„Spunea că are frisoane, că îi e frig. (…) Dacă o să se demonstreze că a avut COVID nu putem să mergem la înmormântare, că ne este frică. Nu știm. O să vedem. Deocamdată sunt acolo, săracii, la spital. Nu știu nici ei ce să facă. Nu știm. E prea devreme să ne dăm cu părerea”, a mai spus artista.

Potrivit Observator, Cornelia Catanga a refuzat să meargă la spiatal în primă fază. Medicii de pe ambulanță au încercat s-o convingă

timp de o oră și jumătate, dar aceasta nu s-a lăsat înduplecată. În cele din urmă, Aurel Pădureanu, soțul ei a reușit s-o convingă. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤