Maria Dragomiroiu și soțul său, impresarul din Gorj, Bebe Mihu, sunt în doliu.

Maria Dragomiroiu și soțul său, impresarul din Gorj, Bebe Mihu, sunt în doliu.

Tătăl impresarului, Răducu Florin Mihu, a trecut în neființă, luni seară. Artista a publicat, târziu în noapte, un mesaj trist pe contul personal de socializare.

Maria Dragomiroiu a povestit, cu acest prilej, despre ultima vizită pe care i-a făcut-o socrului său, care și-a prevestit moartea.

E doliu în familia Mariei Dragomiroiu. Tatăl cunoscutului impresar Bebe Mihu, Răducu Florin Mihu, a încetat luni, 14 martie, din viață! Anunțul trist a fost făcut chiar de nora sa, artista de muzică populară, Maria Dragomiroiu, pe pagina sa de Facebook.

“Încă o dată, Dumnezeu ne arată că fiecare suflet are timpul lui de ședere pe acest pământ și simte când se apropie sfârșitul! Răducu ( așa îl alintam toți), ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate, iar cum vei fi la fel, în care îți urez <odihnă veșnică!=””>O sa-mi fie dor, o să-mi lipsești. Drum liniștit, îți urează nora ta Maria!”,a  scris solista, pe Facebook.</odihnă>

Maria Dragomiroiu și-a cunoscut al doilea soț, pe impresarul gorjean Bebe Mihu, pe vremea când acesta era directorul Casei de Cultură.

După 4 ani de relație, artista și impresarul din Gorj au decis să se căsătorească. S-au cununat civil în 1991, iar în 1999 au făcut și cununia religioasă.

Maria Dragomiroiu a fost cea care a făcut primul pas și și-a cerut iubitul în căsătorie.

“La mine iubirea pentru Bebe a venit treptat, dar a devenit unică şi indestructibilă. Ne-am căsătorit după patru ani de relaţie. În 1991 am făcut cununia civilă, apoi în 1998, nunta.

Copiii ne-au pus să ne cununăm şi religios pentru că, dacă nu suntem cununaţi în biserică şi ne moare cineva drag, atunci pomana nu este primită în faţa lui Dumnezeu. Bebe mi-a spus că nu mai vrea copii, că Ileana şi Mircea sunt şi copiii lui”, a dezvăluit artista, într-o carte autobiografică, lansată în 2015.

Maria Dragomiroiu trăiește o poveste de iubire de aproximativ 36 de ani cu actualui ei soț, impresarul Bebe Mihu. Artista este la a doua căsătorie. Primul mariaj, din care a rămas cu doi copii, s-a sfârșit dureros, căci artista a fost părăsită de fostul soț pentru o altă femeie.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤