Maria Ghiorghiu, profeţie despre coronavirus. S-a adeverit ce a spus femeia?

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă profeţie despre coronavirus. Mulţi dintre cei ce au comentat la postarea acesteia i-au dat dreptate femeii. Într-un interviu pentru un post de televiziune, Maria Ghiorghiu a transmis un mesaj prin care a vrut să îi atenţioneze pe oameni că nu au de ce să se sperie.

Aceasta a mai spus că în aproximativ 3 luni se va găsi și tratamentul.
Maria Ghiorghiu, profeţie despre coronavirus
„Am auzit un mesaj, ieri seară. Este vorba de Italia, unde se va descoperi pentru prima dată. Haideţi să credem că se va descoperi ceva bun, poate un medicament. Vreau să spun să nu mai între oamenii în panică. Se lucrează la un tratament, în trei luni se va descoperi tratamentul. Deja s-au dat câteva medicamente care scurtează evoluţia bolii”, a spus aceasta.

Cunoscută pentru mesajele ei „apocaliptice” uneori și de puterni avertisment, de data aceasta clarvăzătoarea a transmis până și ea mult optimism.

‘ ‘Nu trebuie ca lumea să intre în panică. Se creează o adevărată isterie care nu duce la nimic bun. În ţara noastră lucrurile sunt sub control. Acesta este un virus ca şi gripă normală. Nu murim de acest virus. Mor oameni care au complicaţii de sănătate, nu o să vedeţi un om sănătos bun care a murit de coronavirus. Informaţiile pe eu le primesc despre coronavirus sunt bune. Se va termina în curând”, a spus aceasta.

Maria Ghiorghiu, minune la mormântul soțului
După ce a trecut perioda de carantină, Maria Ghiorghiu a reușit să meargă la mormântul soțului său, pe care l-a umplut de fotografii și candele. Prezicătoarea a început să facă acum live-uri, iar unele dintre ele sunt chiar de la mormântul soțului său, unde susține că i se întâmplă mereu minuni, semn că sufletul celui pe care l-a iubit vine să-i aline suferința.
Lumina aurie cu aripi în mijlocul discului auriu a venit și astăzi. Sufletul soțului meu m-a văzut că plâng și a venit ca să-mi mângâie inima și sufletul.

„MINUNE mare, dragii mei! Priviţi cu atenţie! Când eu am început să vorbesc cu sufletul soţului meu, imediat a venit şi a zburat de câteva ori deasupra mormântului! Este uimitor ceea ce se întâmplă atunci când vorbesc cu el şi mă vede că plâng, îmi aude durerea sufletului! Vine! Apare într-o clipă! Nu-l văd atunci când vine, ci-l văd când privesc clipul video!

Îi mulţumesc Bunului Dumnezeu şi Măicuţei Domnului că-i îngăduie să se întoarcă la mormânt fie şi numai pentru câteva secunde şi că-mi îngăduie şi mie să-l pot filma pe camera telefonului”, este mesajul Mariei Ghiorghiu.

Celebra prezicătoare, de-a lungul anilor, a tot prevăzut tragedii, de la cutremure, incendii, până la moartea unor personalități. Acum, ea susține că a primit anumite semne care o anunțau că soțul ei va muri.

Ieri noapte (n.r. – cu o noapte înainte de a muri) îl vedeam în patul de spital, era strâns grămăjoară, cu pieptul dezgolit și pe partea dreaptă culcat. Era palid, nu mișca, dar nu am vrut să accept acest tragic lucru în noaptea trecută”, a povestit Maria Ghiorghiu despre faptul că a prevăzut dispariția soțului său.

De curand Maria Ghiorghiu a facut o noua profetie despre coronavirus. Aceasta a vrut sa linisteasca populatia si a spus ca in cel mai scurt timp ne vom reveni

➦ CITEȘTE ȘI... ➤