Marian Drăgulescu, un munte de durere. Fiica lui, operată pentru a şasea oară. “I s-au înlăturat organele urechii interne” EXCLUSIV Preluat de pe https://news-stiri.com

Marian Drăgulescu, campion mondial la gimnastică, și fosta lui soție, Larisa, au avut mari emoții, ieri, când fiica lor, Beatrice, internată la Spitalul Clinic De Urgență pentru Copii ”M. S. Curie”, a suferit o nouă operație la cap.

Larisa Drăgulescu ne-a povestit despre problemele de sănătate ale fiicei ei, care s-a născut cu un diagnostic crunt, hipoacuzie bilaterală profundă: ”Ieri i-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv, pentru a evita să reapară acea tumoră periculoasă”, ne-a dezvăluit celebra mămică, în exclusivitate pentru impact.ro.

”A avut o tumoră benignă, foarte periculoasă, care s-a refăcut de patru ori”
Larisa Drăgulescu a avut mari emoții, ieri, pentru fiica ei, programată pentru a patra oară la operație. Femeia ne-a dezvăluit adevăratul diagnostic al fetiței, care s-a născut cu probleme de auz: ”În urma operației de implant cohlear, făcută în Austria, în 2008, Beatrice a dezvoltat un cholesteatom în urechea internă.

După multe analize și investi…
Preluat de pe https://news-stiri.com

➦ CITEȘTE ȘI... ➤