Mario Fresh, despre despărțirea de Alexia Eram: „S-a ajuns la o saturație”

Mario Fresh a recunoscut că a fost despărțit de Alexia Eram. Relația lor durează de 6 ani, iar momentele grele nu au lipsit din povestea lor de dragoste.

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Mario Fresh a povestit cum a cunoscut-o pe Alexia Eram și cum a început relația lor. Artistul și fiica Andreei Esca sunt împreună de 6 ani, însă au avut o perioadă de două luni în care au fost separați.

„Șase ani de când suntem împreună. Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: «La mulți ani, Alexia!». Dar nu știam cine e Alexia, mă uitam în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Velea, la un club din București. A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost super frumos’, a mărturisit artistul

Ruptura dintre Mario Fresh și Alexia Eram a avut loc în vara acestui an, chiar atunci când s-a speculat că între cei doi ar exista probleme. Tânărul tânăreț a spus că în perioada respectivă abia și-au vorbit.

„Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. De exemplu, vara trecută, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există, eu nu înțeleg oamenii care o duc mult mai departe de realitate. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta’, a declarat Mario Fresh pe YouTube.

„Câteodată își dorește mai mult din cât pot să ofer’

Mario Fresh are un program foarte încărcat, lucru care nu îi este mereu pe plac Alexiei, care își dorește să își petreacă mai mult timp cu ea sau să plece împreună în vacanțe.

„Câteodată își dorește mai mult din cât pot să ofer pentru că nu-mi permite timpul sau cariera. «Fix când voiam să plecăm acolo aveai repetiții», lucruri de genul. Uite, nu am putut să merg la ceremonia de premiere în Anglia, acum recent. Era fix ziua aia liberă în care eram extenuat. Și acolo a fost o problemă că s-a semisupărat. Și i-am zis: nu mai pot, o să cedez, o să-mi cadă ficatul direct. Am avut vara asta vreo 2-3 zile de calupuri de două zile de nedormit. Nu credeam că atât de tare poți să te autodistrugi. Nu mai eram om’, a povestit Mario.

Alexia-Eram-si-Mario-Fresh-in-Dubai-3

„Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească’

Despre fiica Andreei Esca, Mario Fresh are numai cuvinte de laudă și recunoaște că îl iubește mai mult decât ar merita. Alexia Eram își susține iubitul necondiționat.

„Eu nu am văzut o femeie care să poată să iubească atât o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească, nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală’, a mai povestit cântărețul.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤