Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: ”Perfect fără tine”

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit de comun acord. Problemele în căsnicia lor nu mai puteam fi rezolvate, iar singura soluție a fost să pună punct. Marius Elisei nu suferă prea tare, după această separare.

În urmă cu câteva zile, Marius Elisei a postat pe una dintre rețelele de socializare melodia de la Vama, ‘Perfect fără tine. Totul s-a întâmplat înainte ca Oana Roman să anunțe că nu mai formează un cuplu, iar mesajul transmis de soțul ei a luat prin surprindere pe toată lumea.

‘Mă reprezintă. Este pentru mine compusă. Îţi mulţumesc, Tudor Chirilă’, a scris Marius Elisei.

Vedeta a fost cea care a anunțat că a ajuns la final căsnicia ei cu Marius Elisei. Oana Roman a fost întotdeauna o persoană asumată și nu a vrut să mintă că totul este bine.

‘In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile. Aceste încercări si-au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu.
Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide.
Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere’, a scris Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤