Mărturia cutremurătoare a tatălui celor doi gemeni morți în Ploiești. Ce spune despre mama copiilor: „Dacă erau cu mine, nu se întâmpla”

Detalii șocante ies la iveală în cazul celor doi copii căzuți de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Ultimele dezvăluiri, dar și acuzații, au fost făcute chiar de către tatăl celor doi copii, fostul soț al femeii care, în loc să își păzească gemenii, făcea live pe Facebook.

O tragedie a zguduit din temelii România, fiind vorba despre moartea tragică a doi copii gemeni, de doar doi ani și două luni, din Ploiești.

Cei mici abia ce se mutaseră alături de fratele lor de cinci ani, mama lor, actualul iubit al acesteia și o prietenă de-ale sale în apartamentul în care și-au găsit sfârșitul.

În jurul orei 21:00 s-a înregistrat primul apel la 112, conform căruia, un băiețel și o fetiță au căzut pe trotuarul din fața imobilului. Mai multe ehcipaje de Poliție și Ambulanță au ajuns la locul incidentului, fâcându-și loc printre martorii îngroziți care nu știau ce să facă în fața unei astfel de scene macabre. În tot acest timp, femeia care se presupune că le-a fost mamă copiilor

se afla în casă, alături de copilul de cinci ani și prietena acesteia. Făcea live pe Facebook și asculta manele, iar în timpul transmisiunii, pe care nu a oprit-o decât în momentul în care jandarmii și-au făcut apariția la ușa ei, s-au putut auzi sirenele echipajelor ajunse în fața blocului.

Tatăl gemenilor morți în Ploiești, șocat de tragedie. Ce spune despre mama copiilor
Șocat, tatăl copiilor spune că nu își explică în ce fel s-a ajuns la acest lcuru, știind-o pe fosta lui soție ca fiind o femeie bună, care avea girjă de copiii ei și care îi răsfăța atunci când avea ocazia. Cu mintea tulburată, bărbatul a făcut și o acuzație, anume că prietena femeii, pe nume Alina, care se

Apreciază pentru mai multe informații utile !

afla alături de ea în casă la momentul tragediei, ar fi fost cea care i-ar fi aruncat copiii pe fereastră. Această ipoteză nu este, însă, luată în considerare de oamenii legii.

„Am rămas șocat. Era bine, era bună, le aducea de toate, tot ce voiau ei. Când a bătut Poliția la ușă, Alina era în cameră cu copiii, unde s-a întâmplat accidentul, fosta mea s-a dus și a văzut cine e. Alina nu s-a dus.

Cred că ea i-a aruncat pe fereastră. Uite ce s-a ales de copii. Nu am ce să fac. Poate dacă erau cu mine, nu se întâmpla așa ceva”, a spus tatăl gemenilor.

Între timp, femeia a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie, unde medicii spun că nu părea foarte afectată de cele întâmplate. În urma analizelor, s-a aflat că aceasta nu consumase nici băuturi alcoolice și nici droguri înainte de incident.

În fața Poliției, mama copiilor ar fi declarat că se afla într-o altă cameră a apartamentului, făcând curățenie. Imaginile de pe Facebook însă, o contrazic, fiind vorba despre minute întregi în care aceasta fusese activă pe platformă, iar gemenii săi își dădeau ultimele suflări pe caldarâm.

Potrivit Observator, atât fratele femeii, cât și mama sa adoptivă susțin că aceasta s-ar fi dedat unor activități la limita legii. S-ar părea că mama gemenilor s-ar fi ocupat o bună perioadă cu prostituția,

mutându-se recent la oraș. Comportamentul acesteia este unul neobișnuit pentru o persoană care și-a pierdut în doar câteva secunde doi dintre copii, și asta doar din cauza unei clipe de neglijență. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤