Medicii au confirmat zvonurile! Care este, de fapt, starea lui Benone Sinulescu

ultimele stiri stare benone sinulescu spital

Benone Sinulescu se afla internat in spital, dupa ce in urma cu mai bine de o saptamana i s-a facut rau! Profesorul Anton Hadar a facut primele declaratii despre starea indragitului cantaret!

În urmă cu câteva zile, se discuta în cadrul unei emisiuni de televiziune faptul că maestrul Benone Sinulescu urma să facă un RMN complet. Acum, specialiștii analizează rezultatele. Profesorul Anton Hadăr a mărturisit faptul că artistul se simte mai bine, este comunicativ și vesel.

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”, a explicat acesta.

De asemenea, și cântărețul de muzică popular Nicolae Datcu a mărturisit faptul că maestrul Benone Sinulescu este bine: „Am vorbit cu Leni aseara și a zis ca Nea Beni glumeste cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism”.

Și Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean Arad, a dezvăluit cum se simte Benone Sinulescu.

“Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală”, a spus Lenuța Timiș.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤