Medicul Adina Alberts, informația despre vaccin care schimbă tot: „Nu a fost folosită niciodată pe oameni sănătoși”

Medicul estetician, Adina Alberts, a fost invitată în studioul emisiunii „Sinteza Zilei”, la Antena 3, acolo unde a avut parte de dezbateri aprinse pe tema vaccinului anti-Covid-19. Ca în alte nenumărate ocazii, aceasta a susținut că așteaptă un alt tip de vaccin cu care se va putea vaccina atât ea, cât și părinții săi, în vârstă de 84 de ani, argumentând că în cele actuale nu are suficientă încredere.

Soția omului de afaceri Viorel Cataramă a explicat că această nouă tehnologie pe care se bazează vaccinurile actuale este mult prea complicată, arătându-și indignarea față de vaccinurile pe bază de antigene.

”Eu mă vaccinez cu un alt vaccin dintr-un viitor foarte apropiat. Am înţeles de la domnul Arafat că în mai puţin de o lună vom avea acces la el, de la AstraZeneca. Cu acela doresc să îmi vaccinez şi părinţii care au 84 de ani. Rămâne să vedem ce se va întâmpla.

Mecanismul acesta de acţiune, tehnologia aceasta, ARN mesager este de altfel explicată pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Sănătăţii. Este practic o învăţare, o educare a propriilor noastre celule de a sintetiza proteina spike.

Mie mi se pare că este foarte alambicată această tehnologie, când în mod normal ar fi trebuit să avem acces până în zilele noastre. Până în prezent ar fi trebuit deja să avem acces la vaccinurile care au utilizat tehnologia clasică pe bază de antigene”, a transmis aceasta.

Alexandru Rafila, replica dură la adresa Adinei Alberts
Intrigat în urma declarațiile făcute de medicul estetician, profesorul Alexandru Rafila i-a atras atenția colegei sale de platou că vaccinurile pe bază de antigene au picat testele clinice, fiind astfel nesigure pentru sănătate.

”Din păcate au eşuat la testele clinice, în rest nu e niciun fel de altă problemă. Asta e singura problemă. Vaccinurile clasice pe bază de antigene au eşuat la testele clinice. Nu se folosesc pentru această boală, doamna doctor. Nu, îmi pare rău. Avem informaţii diferite, dar probabil că dumneavoastră le aveţi din altă zonă decât cea a sănătăţii publice, mă scuzaţi”, a explicat Reprezentantul României la OMS.

“Tehnologia ARN mesager este folosită experimental”
Medicul estetician și-a continuat discursul cu mai multe argumente contra, printre care și acela că multe țări din lume au ales să se vaccineze cu seruri clasice, indiferent de puterea financiară pe care o deține țara respectivă. În plus, aceasta a atras atenția că tehnologia pe care se bazează vaccinurile de la Pfizer și Moderna nu a mai fost folosită până acum pe oamenii sănătoși.

“Este o tehnologie utilizată pentru campanii de vaccinare planetară, aş putea spune şi că este experimental. Până acum, această tehnologie ARN mesager nu a fost niciodată utilizată şi folosită pe oameni sănătoşi, asta este problema”, și-a continuat aceasta discursul.

Medicul Alexandru Rafila a continuat la rândul său această discuție aprinsă, confirmând că este o tehnologie recentă, dar totodată, insistând asupra faptului că vaccinul nu și-a demonstrat eficiența împotriva acestui virus.

”Este un vaccin inovativ, asta nu neagă nimeni, că discutăm despre un vaccin inovativ, dar şi celelalte vaccinuri care sunt disponbile, din păcate, cele clasice care conţin deja numai antigenele virale, în cazul nostru, din păcate nu au avut succes, adică conţin bucăţele din virus.

Din păcate, dumneavoastră continuaţi să aveţi aceeaşi confuzie. Cele care conţin deja antigene virale, nu au avut succes”, a adăugat profesorul, potrivit Antena3.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤