Mesajul Mirabelei Dauer la o săptămână după operaţie: «Nu sunt subiect de telenovelă»

Mirabela Dauer demontează zvonurile potrivit cărora ar fi deprimată după operaţia pe care a suferit-o săptămâna trecută. S-a vehiculat că artista ar fi trimis un mesaj care ridică multe semne de întrebare şi că ar suferi teribil pe patul de spital. Cântăreaţa a fost operată la rinichi şi a ţinut să explice ce a vrut să transmită de fapt cu filmuleţul pe care l-a distribuit

Mirabela Dauer (70 de ani) a suferit o intervenție chirurgicală de urgență în urma căreia i s-a extirpat un rinichi şi este în continuare internată în spital.

S-a spus despre artistă că nu ar fi tocmai în apele ei după intervenţie şi ar suferi din cauză că cineva nu i-ar acorda atât de multă atenţie câtă şi-ar dori ea. Cântăreaţa a vrut să lămurească cum stau lucrurile de fapt.

“Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru miile de mesaje frumoase pe care mi le-ați trimis în aceste zile. Le-am primit pe toate şi mi-au făcut zilele mai uşoare. Echipa mea de «îngeri», cum le spun eu doctorilor din jurul meu, a avut şi are mare grijă de mine şi pe zi ce trece mă simt mai bine. Ca dovadă, mi-am reluat bunul obicei de a posta lucruri care mie mi se par frumoase.

“ASTA SUNT EU …” O postare pe care am citit-o azi noapte este una care mi-a plăcut foarte mult şi în care sunt convinsă că ne regăsim fiecare dintre noi într-un un moment al vieţii. Mi-a plăcut și am distribuit-o….Dar, dragii mei asta nu înseamnă că eu sunt singură! Nici pomeneală. Am mulţi oameni în jurul meu… oameni care mi-au fost alături la propriu în această încercare grea, ce-i drept. Da, am ales să mă refac în linişte, pentru că am multe de făcut și îmi doresc ca revenirea mea să fie cât mai rapidă şi apreciez că cei apropiați au înţeles lucrul ăsta şi îmi respectă această dorinţă. Acum odihna şi liniştea sunt extrem de importante. Sunt uimită cât de repede se interpretează lucrurile. Vă repet, sunt bine, atât cât se poate după o intervenție chirurgicală complicată.
Mesajul distribuit de mine e superb şi l-am împărtășit cu voi pentru ca mi-a placut. Atât. Nu sunt singură, nu sunt victimă, nu sunt subiectul de telenovelă…
Sunt doar în convalescenţă şi vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune”, a scris artista pe contul ei oficial de socializare pentru a-şi calma fanii îngrijoraţi.
Mirabela Dauer este în continuare internată în spital, după ce medicii i-au extirpat rinichiul stâng, afectat de o tumoră. Un apropiat al cântăreţei a declarat că nu s-a putut înlătura doar formaţiunea tumorală, dar că nu este cazul unei boli incurabile

➦ CITEȘTE ȘI... ➤