Mesajul surprinzător al Claudiei Puican, după ce și-a văzut soțul plângând la televizor! Lacrimile lui Armin Nicoară nu au lăsat-o indiferentă

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt separați de distanță, căci saxofonistul luptă pentru miza de la „Insula de 1 milion”. După ce, în ediția trecută, artistul a aflat că își poate pierde locul din competiție și a izbucnit în plâns în timp ce vorbea despre soția lui, Claudia a avut o reacție publică.

În ediția de ieri, 1 aprilie, a „Insulei de 1 milion”, Armin Nicoară a pierdut proba decisivă și riscă acum eliminarea din reality-show-ul de aventură. Totuși, acest lucru nu l-a dezamăgit pe saxofonist, care a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că vrea să se întoarcă acasă, acolo unde îl așteaptă Claudia Puican.

Mesajul surprinzător al Claudiei Puican, după ce și-a văzut soțul plângând la televizor!

Mai mult, Armin a mărturisit că de câteva zile își visează soția, iar în visele respective, blondina este extrem de supărată. Tocmai de aceea, saxofonistul a declarat în fața tuturor că, după părerea lui, parcursul său competițional se încheie aici.

„Mă iau și emoțiile. Am pot spune că dorința mea, într-adevăr, este să ajung mai repede acasă.

Cred că drumul meu a ajuns la final. De două seri îmi visez soția. Îmi visez soția foarte suparată și cred că am ajuns la capăt și drumul meu trebuie să se încheie aici”, a mărturisit Armin Nicoară, cu ochii în lacrimi, la „Insula de 1 milion”.

Răspunsul Claudiei Puican, după lacrimile vărsate de Armin Nicoară

Imaginile în care Armin Nicoară apărea plângând și vorbind despre ea nu au lăsat-o indiferentă pe Claudia Puican. În urmă cu puțin timp, cântăreața a republicat filmarea cu momentul respectiv pe pagina sa de Instagram, acolo unde a ținut să le transmită și un mesaj fanilor ei.

Claudia Puican a mărturisit că visele pe care Armin Nicoară le-a avut în Republica Dominicană au fost foarte asemănătoare cu realitatea căci, într-adevăr, ea a fost supărată în ultima perioadă.

„Chiar am fost supărată!”, a scris Claudia Puican, pe Instagram

➦ CITEȘTE ȘI... ➤