Mihaela Borcea, cu iubitul în vacanță. A defilat în cel mai mic costum de baie

Mihaela Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, cu care a fost într-o vacanță exotică în Zanzibar.

Fosta soție a lui Cristi Borcea formează un cuplu de șase ani cu Sorin Rap, cel care inițial i-a fost șofer.

Cei doi și-au început povestea de iubire în toamna lui 2015, însă inițial au ascuns și chiar negat totul. Acum, însă, ei nu se mai feresc de ochii lumii…

E iubire mare între Mihaela Borcea și bărbatul care l-a înlocuit pe Cristi Borcea în viața sa. Vedeta formează un cuplu de aproape șase ani cu Sorin Rap, care i-a fost șofer o bună perioadă de timp. Au lucrat împreună, ea era o femeie singură și bogată, astfel că nu le-a fost deloc greu să se apropie unul de altul. Acum, fosta soție a lui Cristi Borcea a plecat într-o vacanță exotică alături de partenerul ei.

Mihaela Borcea, cu iubitul în vacanță
Mihaela Borcea se distrează de minune în Zanzibar, acolo unde a plecat alături de iubitul ei, Sorin Rap, bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorțul de fostul soț. Cei doi sunt împreună cu câțiva prieteni în Zanzibar, acolo unde pare să se simtă extrem de bine. Mai mult, Mihaela Borcea a postat și câteva fotografii alături de partenerul ei.

Chiar dacă e trecută de prima tinerețe, Mihaela Borcea se distrează ca la 20 de ani. De altfel, fosta soție a lui Cristi Borcea pare să se simtă de minune în corpul ei. La 51 de ani, ea este mai îndrăgostită ca niciodată. Sorin Rap a fost șoferul ei, iar cei doi au ajuns acum să aibă o relație.

„Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, spunea în trecut bărbatul, pe vremea când lucra pentru Mihaela Borcea.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤