Mihai Bobonete, în doliu. A murit cel care l-a sprijinit cel mai mult:

Mihai Bobonete și-a îngrijorat fanii. Unul din cei mai buni și iubiți comedianți de la noi nu trece deloc prin momente ușoare.

Celebrul actor din serialul românesc ,,Las Fierbinți” le-a mărturisit internauților care îl urmăresc pe rețelele de socializare că o persoană dragă lui a murit.

Este vorba despre un om care l-a sprijinit mult în ceea ce a visat mereu să facă. „Unul dintre cei mai destepti oameni”, a subliniat juratul de la ,,Românii au talent” în mesaj.

Mihai Bobonete trece prin clipe grele: un om drag lui a murit

Mihai Bobonete a postat un mesaj neobișnuit pe rețelele de socializare. Acesta ține ca mereu să îi facă pe internauți să râdă, dar de data aceasta nu a putut da startul la glume, ci la amintiri dureroase.

Actorul din serialul românesc ,,Las Fierbinți” a aflat o veste care i-a umbrit ziua și cu siguranță peste care va trece foarte greu. Un bun prieten s-a stins din viață.

Este vorba despre un om care i-a fost un sprijin uriaș în urmă cu 20 ani de ani, moment în care vedeta se afla într-un punct care părea fără scăpare.

Mai exact, cel pe care l-a poreclit Motanu a murit. Juratul de la emisiunea ,,Românii au talent” a povestit pe rețelele de socializare o amintire prețioasă pe care o are alături de el și pentru care întotdeauna îi va mulțumi.

Comediantul a ținut să sublinieze că acesta a fost unul din cei mai deștepți oameni pe care i-a cunoscut de-a lungul vieții sale.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤