Mihai Constantinescu a ieșit din comă și merge singur

Mihai Constantinescu a ieșit din comă. Potrivit unor surse apropiate familiei cântărețului, starea lui Mihai Constantinescu este din ce în ce mai bună. Deși e slăbit, acesta este hrănit cu ajutorul unui tub cu supe și legume pasate.

Mihai Constantinescu a ieșit din comă și merge singur

Cântărețul Mihai Constantinescu, în vârsta de 73 de ani a ieșit din comă.  Conform Wowbiz.ro  , artistul a ieșit din comă și începe să își revină ușor, ușor. Vestea aceasta i-a bucurat pe toți care l-au cunoscut. Deși de mult timp, apar zvonuri cum că artistul pierde lupta cu viața, starea adevărată a artistului este cu totul alta. Mihai Constantinescu își revine pe zi ce trece! Artistul se află internat la spitalul Floreasca din Capitală.

Artistul și-a mișcat mâinile

Se pare că artistul deși este slăbit, a putut să își miște mâinile și a reușit să bea apă singur dintr-o cană. Toți apropiații cântprețului se roagă pentru o minune.

De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie. Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum, a băut apă singur, din cană! E o minune! Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult”, au dezvăluit surse din spital.

Mihai se simte mai bine. Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Adrian Daminescu a transmis pe rețeaua de socializare că toți apropiații și prietenii artistului, se roagă în fiecare zi după ora 12, pentru sănătatea acestuia.

Mihai Constantinescu a fost în comă șase luni

Mihai Constantinescu, a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator. El se afla în comă încă din luna mai, după ce medicii au încercat să îl resusciteze.

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946, în București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese. Lansează piesa «Păpușa».

➦ CITEȘTE ȘI... ➤