Mihai Mitoșeru a chemat salvarea de urgență. Mama lui, internată din nou în spital

Este vestea șoc a zilei! Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată din nou în spital! De ce a chemat prezentatorul TV salvarea,

de urgență, acasă?Motivul pentru care Camelia Mitoșeru a ajuns pe mâinile medicilor, după operația complicată prin care a trecut.
În urmă cu două săptămâni, mama lui Mihai Mitoșeru s-a confruntat cu o situație de nedescris. Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, fiind supusă unei intervenții chirurgicale complicate,după ce aceștia au diagnosticat-o cu tumoră beningă-meningiom. Greul a trecut și, în urmă cu 6 zile, mama prezentatorului TV a fost externată.

Mihai Mitoșeru a chemat salvarea de urgență. Mama lui, internată din nou în spital
Potrivit Antena Stars, acum, Camelia Mitoșeru a ajuns din nou la spital. Starea de sănătate a actriței nu este deloc una bună, mai ales că în ultimele zile nu a mai putut să mănânce, motivul fiind tratamentele extrem

de puternice pe care le ia, dar și din cauza regimului alimentar strict pe care trebuie să-l țină. De exemplu, aceasta nu are voie să mănânce absolut deloc sare.

Totodată, mama celebrului om de televiziune a fost găsită desihdratată, aproape leșinată, motiv pentru care Mihai Mitoșeru a chemat de urgență salvarea, iar mama sa a fost imediat transportată.

În momentul de față, Camelia Mitoșeru se simte puțin mai bine față de cum a ajuns la spital și își dorește să-l aibă în preajma sa doar pe Mihai. Din păcate, actrița se confruntă și cu imposibilitatea de a vorbi în aceste momente.

Ce au declarat medicii despre starea actriței în urmă cu câteva zile
Imediat după ce a fost externată din spital, profesorul Vlad Ciurea, cel care s-a ocupat de mama prezentatorului TV, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a actriței. Potrivit spuselor acestuia, în urmă cu câteva zile, mama lui Mihai Mitoșeru era din ce în ce mai bine și reușise să treacă cu brio peste momentul de cumpănă din viața sa.

”Și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical. Suntem în legătură, există un tratament acordat.Este oficial și ținem legătura în continuare cu doamna mia departe, orice solicitare va fi oricând binevenită și vom răspunde. Nu are nicio interdicție. se recomandă să stea cât mai mult la pat”, a declarat profesorul Vlad Ciurea la Antena Stars, în urmă cu câteva zile. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤