Mihai Trăistariu, verdict despre Nemo, controversatul câștigător Eurovision 2024: ”Cu sau fără fustiță tot câștiga!”

Mihai Trăistariu, artistul care a obținut pentru România locul 4 la Eurovision în 2006 cu piesa “Tornero”, a urmărit cu interes spectacolul iconic din fotoliul său. Într-un interviu exclusiv acordat pentru Playtech Știri, el și-a împărtășit gândurile despre ultima ediție, care a fost plină de momente spectaculoase și provocatoare ce au captivat atenția publicului. Trăistariu a oferit insights despre Nemo, câștigătorul evenimentului, care a impresionat purtând o fustiță, și despre dorința sa arzătoare de a reveni pe scena Eurovisionului, având ca obiectiv câștigarea trofeului suprem. Este dispus să investească generos pentru a-și urmări visul imens.

Mihai Trăistariu a subliniat că un adevărat spectacol Eurovision trebuie să fie impresionant și plin de surprize. Nemo Mettler, în vârstă de 24 de ani, din Elveția, a fost proclamat câștigătorul competiției din Suedia cu 591 de puncte. Trăistariu, care a urmărit finala Eurovision 2024 online, și-a exprimat părerea despre controversatul artist și despre show-urile indraznete ale celor mai curajoși concurenți care au șocat audiența la nivel global.

El a subliniat că Eurovisionul a evoluat de la un simplu concurs muzical în 1956 la un spectacol complet, unde nu doar melodia contează, ci și aspectul vizual și impactul scenografic. Trăistariu a recunoscut că în lumea Eurovisionului, controversa și originalitatea sunt elementele cheie care atrag atenția și punctele, chiar și mai mult decât calitatea strict muzicală. El a evidențiat că Nemo, chiar cu toate dezbaterile în jurul său, a reușit să câștige datorită calității piesei și interpretării sale.

Trăistariu a dezvăluit că pentru a fi competitiv la Eurovision, trebuie să aduci ceva nou și provocator. El a subliniat necesitatea unei preselecții riguroase în țara de origine și a investițiilor semnificative în producție și promovare. De asemenea, el a accentuat importanța unei echipe profesioniste de producție și regie, sugerând că România ar trebui să cumpere spectacole și expertiză din străinătate pentru a rămâne în pas cu tendințele Eurovisionului.

Trăistariu a subliniat că participarea la Eurovision nu trebuie tratată ca un simplu eveniment, ci ca un spectacol de amploare care necesită o pregătire serioasă și o abordare strategică. El și-a exprimat hotărârea de a se întoarce pe scena Eurovisionului în 2025, cu speranța de a obține victoria pentru România. Pentru el, secretul succesului constă într-o combinație de piese de calitate, prezentare spectaculoasă și angajament financiar considerabil.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤