Mioara Velicu şi-a pregătit deja locul de veci: „E ca şi cum ţi-ai face o casă!”

Mioara Velicu, una dintre cele mai respectate și apreciate interprete de muzică populară din România, a făcut dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui Petrică Mîţu Stoian.

Cântăreaţa a mărturisit că şi-a pregătit locul de veci până la ultimele detalii, precizând că „trebuie să fii întotdeauna pregătit”.Cunoscută drept o fire discretă, Mioara Velicu (77 de ani) a afirmat că îi este frică de COVID-19, motiv pentru care a decis să-şi pregătească locul de veci.

Chiar dacă s-a vaccinat, a trăit cu spaimă c-ar putea ajunge în spital şi de acolo „să mă pună într-un sac”.

”Şi eu sunt speriată chiar dacă sunt vaccinată, îmi era foarte frică anul trecut să nu cumva să ajung la spital şi să mă pună într-un sac. Nu îmi era frică că mor, dar voiam să mă ducă pe ultimul drum măcar cineva din familie. Când stai acasă şi te gândești ce-o să fie, aoleu, nu. Aveți grijă de voi, aveți grijă de cei din jur”, a declarat Mioara Velicu la un post de televiziune, conform Cancan.

Mioara Velicu şi-a pregătit locul de veci. „E ca şi cum ți-ai face o casă”
Interpreta de muzică populară a spus că pregătirea locului de veci se asemănă cu ridicarea unei case.

„Trebuie să fii întotdeauna pregătit să nu lași necazuri pentru cei care te vor duce pe ultimul drum. Dacă totul este pregătit de acum, e ca şi cum ți-ai face o casă.

Nu am cine ştie ce avere. Sunt un om decent, modest aşa cum ar trebui să fie orice român, să aibă cât de cât condiţii decente.

În ultimii 7 ani, nu există an să nu mă duc în vacanță pentru că e frumos să cânt, dar să mă şi destind. O săptămână de zile cât ţine vacanţa mă destind şi vin încărcată cu energie. Le doresc tuturor energie pozitivă. Nu există să stai în casă şi să te gândești numai la rău.

Îmi sun colegii pe Skype şi WhatsApp şi îi întreb ce fac pentru că eu mă simt bine şi vreau ca toată lumea să se simtă aşa”; a mai spus Mioara Velicu, conform sursei citate.â

➦ CITEȘTE ȘI... ➤