Mirabela Dauer și-a transformat casa într-un colț de Rai. Cum arată vila și grădina artistei

Mirabela Dauer și-a făcut cu câțiva ani în urmă o schimbare majoră în stilul său de viață, relocându-se într-o locuință fermecătoare situată în comuna Roșu, din pitorescul județ Ilfov. Aici și-a creat un paradis verde, o grădină minunată pe care o îngrijește cu pasiune în fiecare zi. La vârsta de 76 de ani, artista dedică timpul atât florilor ei delicate, cât și statuetelor plasate cu grijă, care par să dea viață întregului peisaj. Ea a însușit solul cu o varietate de arbuști, flori deosebite, arbori și brazi, transformând astfel locul într-o adevărată oază de frumusețe.

Residența Mirabelei Dauer a devenit o adevărată reprezentare a raiului pe pământ

Dacă grădina ei este impresionantă, interiorul casei o poate întrece cu ușurință. Vila, cu o suprafață de 180 de metri pătrați, se desfășoară pe două nivele. La parter se află o zonă de zi, bucătăria, baia și o terasă acoperită, în timp ce la etaj se găsesc două dormitoare, un dressing și un birou, conform informațiilor oferite de Unica.ro.

Pentru a-și achiziționa acest cămin, Mirabela Dauer a fost necesitată să vândă locuința din inima Bucureștiului. Spațiul de zi este amenajat în nuanțe de alb și albastru, cu o canapea de nuanță bej și două mese de cafea albe. Pe terasa acoperită, artista a dispus o masă însoțită de câteva scaune, perfectă pentru a se bucura de momente de liniște alături de prieteni în vizită. Aici, nu lipsesc nici televizorul și plantele care aduc viață spațiului. Astfel, investiția în această proprietate s-a ridicat la suma de 200.000 de dolari.

“Vechea mea locuință mi-a adus doar neplăceri. Am încercat să obțin un împrumut de la mai multe bănci, însă mi s-a refuzat pe motiv că eram considerată în vârstă și se temeau că nu voi putea plăti. Prietenii mei au fost martori la această situație. Însă, când am revenit din America în aprilie, am avut o surpriză neplăcută. Am dat un avans pentru o altă casă aici, dar l-am pierdut. În locul acela era o construcție. Proprietarii au cumpărat terenul și au construit parterul. A fost visul meu să dețin o mică casă. (…) Am o mulțime de ghicitori, mereu achiziționez”, a declarat cântăreața acum câțiva ani.

Priveliștea grădinii Mirabelei Dauer

Mirabela Dauer se bucură de o locuință de vis înconjurată de o grădină care pare desprinsă din basme. Încă de la poartă, oaspeții sunt întâmpinați de o varietate de flori în culori vibrante, care îmbată simțurile cu parfumul lor delicat.

“Acesta este minunatul meu crin portocaliu, oferit de Mihai Constantinescu. Este o bucurie să-l am încă din 2019 și să-l văd înflorind în toată grădina. De curând, am primit și flori de la Fuego. (…) Trebuie să știți că plantele mele sunt mereu în floare pentru că le vorbesc și le îngrijesc cu dragoste”, a mai adăugat Mirabela Dauer într-un interviu pentru emisiunea lui Măruță.

Chiar de la intrare, vizitatorii sunt întâmpinați de diverse statuete, precum cele ale lui Stan și Bran, Pinocchio și câțiva pitici, dar și de elemente decorative precum ciuperci și căpșuni uriașe.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤