Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat cu Nora, după ce a părăsit emisiunea. Anunțul făcut public într-un live, pe Facebook

Nora și Leo s-au despărțit, iar concurenta a simțit foarte multă durere cât timp încă era prezentă în competiție.

Ea a decis să părăsească casa Mireasa, după ce a spus că nu se simte deloc bine și că are problemele de sănătate.

Părinții ei luat-o și au dus-o acasă, iar Leo a rămas singur în concurs.

Leo a decis să nu mai formeze un cuplu cu Nora, chiar dacă cei doi încă se iubesc, tânărul a simțit că aceasta este

decizia corectă. Concurenta a decis să părăsească competiția, deoarece starea de de sănătate era din ce în ce mai rea și nu mai putea rămâne.

Nora a făcut un live pe Facebook, unde le-a spus fanilor ei că în momentul de față se află acasă la părinți, la Târgul

Mureș și faptul că este aproape de familia ei a făcut-o să își revină puțin mai repede. Fosta concurentă din casa Mireasa nu a stat foarte mult timp pe live și le-a spus urmăritorilor ei că de luni va începe un tratament.

Nora le-a spus urmăritorilor ei că în cazul lui Leo ar trebui să facă ceea ce simt ei și că nu îi poate ajuta cu nimic în legătură cu influențarea unei păreri despre el. Ea le-a mulțumit foarte mult pentru această perioadă în care au susținut-o și că în momentul în care va avea timp, va răspunde la toate.

Starea de sănătate a Norei nu mergea deloc în direcții bune, așa că a decis să părăsească competiție. Ea a spus că nu se simte în stare să rămână până la sfârșit, iar aceasta este decizia corectă.

Nora a luptat foarte mult pentru Leo
Leo a ajutat-o pe Nora să scoată tot ce e mai bun din ea, iar sfârșitul lor a fost unul foarte trist. Cei doi au plâns foarte mult și au fost plini de duere, după ce au luat decizia de a o lua pe drumuri separate.
Ea și-a luat rămas bun de la restul concurenților, iar lui Leo i-a spus câ îl iubește enorm și că nu va renunța niciodată la el. Concurentul a mers după Nora până în fața porții și i-a declarat sentimentele.

Aceștia și-au promis că o să fie bine, iar porțile s-au închis. Leo a spus că prima noapte fără Nora nu a fost deloc ușoară, iar doamna Dana nu a vrut deloc să fie prezentă la plecarea fetei din casa Mireasa și pentru ea nu contează deloc acest aspect.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤