Mirela Vaida a făcut anunțul! Prezentatoarea este pregătită să devină din nou mamă: “Vârsta nu mă oprește!”

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Celebra prezentatoare TV se bucură de mare succes în plan profesional și este iubită de o mulțime de oameni.

Are și o familie minunată, pe care curând își dorește să o mărească și se gândește serios la un al patrulea copil.

Mirela Vaida vrea din nou copil

Mirela Vaida este una dintre cele mai de succes femei din România. Are parte de multe reușite în plan profesional, este iubită de o țară întreaga, dar cea mai mare realizare rămâne familia. Are un soț minunat, trei copii pe măsură si viața ei este perfectă de când a devenit mamă si are tot ce vrea.

Cel mai mare dintre micuți are 5 ani, iar mezinul doar 2 anișori. Chiar dacă a trecut prin trei sarcini și a ajuns la vârsta de 40 de ani, nu consideră că trebuie să se oprească aici si vrea să își mărească familia. Blondina a povestit, într-un interviu recent, că ea și soțul ei se gândesc serios să mai facă un copil sau chiar doi, atât cât vrea Dumnezeu și poate.

„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra patru din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și trei copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții.“ a dezvăluit Vaida.

Vaida vrea o fetiță

Mirela Vaida vrea să aibă o familie numeroasă. Deși în prezent este mamă a trei copii, o fetiță și doi băieți, nu se dă în lături nici de la al patrulea. Prezentatoarea mai vrea să aducă pe lume copii și speră că se va intampla curând.

Ideea o încântă foarte tare și se gândește serios la asta, motiv pentru care a ales deja și numele. Deși știe că nu este ușor cu patru sau mai mulți copii, spune că va mai apela și la ajutorul unei bone, dar este dispusă să își asume o astfel de responsabilitate.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤