Mirela Vaida, anunț pentru fani! Cât timp o mai putem urmări la Acces Direct

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țară.

Celebra moderatoare a emisiunii Acces Direct este admirată de o mulțime de oameni și televiziunea nu ar mai fi la fel fără ea. De curând, a spus că va lipsi de la Acces Direct și a vrut să-i anunțe chiar ea pe fani.

Mirela Vaida pleacă în concediu
Mirela Vaida este foarte apropiată de fanii ei, pe care îi ține la curent cu tot ce se petrece în viața ei. Este activă în mediul online, unde postează ori de câte ori are ceva important de zis sau de arătat celor care o urmăresc.

Acum, Vaida a anunțat că în trei săptămâni va pleca de la Acces Direct, ceea ce nu ar fi fost deloc o veste bună pentru fani. Se pare că nu este vorba despre o plecare definitivă, ci despre un simplu concediu pe care l-a programat chiar acum.

Fanii au înțeles exact ideea și i-au făcut tot felul de complimente pentru ținuta de vară, fresh și pentru look-ul impecabil pe care îl are mereu. Show-ul Acces direct s-ar putea să continue și în timp ce Mirela va fi în vacanță, cum s-a mai întâmplat de câteva ori când aceasta a lipsit. Astfel, altcineva ar putea să o înlocuiască.

Mirela Vaida iubește vacanțele și alege cele mai frumoase destinații pentru concediile sale. În primăvară a mers alături de soț în Egipt, unde a avut parte de clipe de relaxare.

Cum a ajuns Vaida în televiziune
Mirela Vaida a devenit prezentatoarea Acces Direct după ce Simona Gherghe a devenit mamă și a decis să ia o pauză și să se dedice exclusiv copiilor săi. De atunci, a devenit foarte iubită și admirată de fani și se bucură acum de mare succes.

Mirela Vaida a intrat în televiziune în urmă cu 16 ani, pe când era Studentă la Drept. Ea a pornit de jos, i-a fost greu să ajungă la acest nivel. A fost redactor, reporter, iar acum este cea mai cunoscută prezentatoare TV.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤